Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Soutěžní
  • Talk-show

Recenze (9)

plakát

Já, Kajínek (2017) (seriál) 

Nehodnotím Kájínka, ale kvalitu dokumentu. Je to perfektně poutavě natočené, konečně něco, co se alespoň trochu blíží světovým dokumentům. A je zajímavé vidět, jak to chodí ve věznicích a v podsvětí.

plakát

Vězněm v cizině (2007) (seriál) 

Velmi drsné. Neskutečně mě to vtrhne do děje a baví mě to, jako už dlouho žádný seriál. U některých dílů jsem tak napjatá, že jen zírám a buší mi srdce. Prožívám to, jako bych tam byla taky. Některé díly jsou opravdu velmi drsné a skončit v takovém vězení bych teda opravdu nechtěla. I když v drtivé většině si za to můžou sami, že tam skončili. Věděla jsem, že v těchto zemích to nebude ve věznicích žádný med, ale že je to až takhle krutý, to jsem teda netušila. Seriál je velmi dobře natočený, herci vypadají stejně, jako lidé, co to vyprávějí. Skutečně si připadáte, jako byste ten příběh právě prožívali. Těším se na každý díl! :-)

plakát

Show Jana Krause (2010) (pořad) 

No, poslední dobou už to není tolik vtipný. A navíc Kraus mi přijde víc a víc arogantní. Ale i tak se ráda podívám.

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů! Každý díl skončil napínavě, že jsem se nemohla dočkat dalšího dílu. Ale poslední série už nějak pokulhává a už moc nevnímám, kdy bude nový díl. Tak snad to zase nabere grády.

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Můj oblíbený seriál, sleduji už od začátku. Seriál to je asi jen pro holky, do klučičíc postav se člověk postupně musí zamilovat, možná i do holčičích :-), nemůžu si pomoci, ale v seriálu hrajou opravdu krásní lidé :-D. Skoro pokaždé mě konec seriálu překvapí a těším se na další díl. PS: s českým dabingem je to hrůza, takže sledovat jedině v originále!

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Po odchodu Charlieho Sheena jsem si myslela, že mě už seriál nebude bavit. Ale po pár dílech s Ashtonem jsem názor změnila a vůbec mi nevadí, že tam Charlie není. Ashton tam skvěle zapadá a navíc je to krasavec, dobrá volba! :-)

plakát

Počátek (2010) 

Pro mě rozhodně jeden z nejlepších filmů. Když jsem na něm byla poprvé v kině, na konci jsem jen zůstala sedět a neměla jsem slov, člověka to přinutí přemýšlet a zamyslet se nad celým filmem. Ale abyste to zcela pochopili, musíte vidět film alespoň 3x. Poprvé si totiž nevšimnete více detailů a při dalším shlédnutí vám toho víc dochází. Takovéhle filmy prostě miluju a škoda, že jich není víc. 5 hvězd je pro tento film málo! :-)

plakát

Předstírání (2014) (seriál) 

Seriál s lesbickou zápletkou. Hlavní dvě postavy Karma a Amy mě baví, snadno jsem si je oblíbila už po prvím díle. Od tohohle seriálu jsem nic neočekávala a příjemně mě překvapil. Hodnotila bych to spíše jako odpočinkový seriál, na který se určitě budu dívat dál. Takže za mě 4 zasloužené hvězdy.

plakát

Devious Maids (2013) (seriál) 

Seriál na způsob Zoufalých manželek. Oproti Zoufalým manželkám, je to ale napínavější a člověk strnule sedí u každého dílu a na konci se těší na další. Postavy do kterých se snadno zamilujete, především do temperamentních krásek :-)