Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Naruto: Šippúden

Naruto: Šippúden (2007)

Uplynuly 3 roky a Naruto se vrací v ještě nabušenější formě. Shippuuden je dospělejší, vážnější, technicky i příběhově propracovanější a navíc emocionálně ještě intenzivnější. Původní Naruto zpětně působí jako dokonalý předkrm, který nás seznámil s postavami a jejich vazbami a rozběsnil divákovi chutě na hlavní chod, jímž Shippuuden bezpochyby je..

Naruto

Naruto (2002)

Po prvních 5 dílech jsem nechápal, jak tenhle seriál může být tak populární. Jenže. Ať už to byly do posledního detailu promyšlené souboje, skvěle propracované a uvěřitelné postavy nebo vynikajíce zvládnuté emocionální sekvence, tenhle seriál mě prostě pohltil a nepustil. Legenda, která si svůj celosvětový boom po právu zaslouží..

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Breaking genres. Heisenberg si to razí od komedie přes drama a thriller po krimi a neustále si drží tempo a kvalitu, kterou nejvíce rozpumpuje v závěrečné sérii, jíž lze označit za jeden z nejlepších počinů na poli seriálu vůbec. Práce s napětím a hlavními motivy je neuvěřitelně citlivá a trpělivá a proměna W. W. je v Cranstonových rukou dechberoucí. Nedokážu si ale představit, že bych seriál konzumoval kontinuálně, když byl stále v produkci (sledoval jsem všech 5 sérií v rozmezí cca jednoho měsíce), protože návaznost některých rozvleklejších prvků bych se sezónními pauzami bezpochyby ztratil. Binge watch je zde nutností, což může být při počtu epizod trochu problém..

Časové pásmo bylo změněno