Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Michael Jordan v tomto dokumentárním seriálu otevřeně vypráví o svém životě a kariéře. Obsahuje dosud nepublikované záběry z jeho poslední sezóny v NBA. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (236)

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Basket moc nemusím a dívat se na něj mě taky moc nebaví, pak ale přijde Netflix společně s ESPN s Jordanem a jeho kariérou a jsem chycenej. Od prvního dílu jsem se těšil na každý další a snažil jsem se vžít do jejich situací a emocí. Smekám před lidma z Netflixu a režisérem Jasonem Hehirem, to co dokázali z dosud neviděných záběrů bylo famözní a krása pohledět. Skvěle sestříhaný s různými momenty jednotlivých spoluhráčů a i protihráčů, kteří všichni obdivovali Michaela a jeho talent a všichni věděli, že je o level výš. Historii Chicaga a Michael jsem neznal, takže kolik trofejí vyhráli a co se dříve dělo jsem vůbec netušil, tím pro mě byl zážitek z Posledního představení o to větší. Různé názory trenérů, analytiků i blízkých přátel a jejich úhle pohledů seriálem obohacovali a také díky tomu byl furt svěží s každým dílem. Shrnutí - právem v Top 3 mezi seriály a doufám, že to tak zůstane. Hudba, střih, atmosféra, drama, otázky, které měli připravené, vše na jedničku. Nejjednodušších 5 hvězd, co jsem zatím dal. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek se přiznám, že jsem Jordana neměl nikdy moc rád. A to z toho důvodu, že jsem fandil soupeřům ve finále, která jsem viděl a to Seattlu a hlavně o rok a dva později Jazzmanům. A ten prevít je prostě setnul. :-) Každopádně, co se týká dokumentu jako takového, kupodivu mě více bavila první polovina, která byla hodně ze zákulisí a nic jsem o tom nevěděl, protože jsem se o to nezajímal. Čekal jsem spíše, že mě budou bavit více zápasové pasáže, kde zavzpomínám na ty dávné roky, kdy jsem 3 roky po sobě sledoval finále. Velmi dobře zpracované, má to šťávu, emoce, je to zajímavé, dobře strukturované, bavilo mě to. Howgh! ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Hodně výjimečný projekt. MJ si držel novináře od těla hodně a sakra dlouho a The Last dance je dokonalý osmihodinový dokument který jsem shlédl nadvakrát. Informace se sypou rychlostí kulometu a portréty Aira, Rodzilly a Pippa mne neskutečně strhli. Neskutečná pecka. Nejsem fanda NBA, ale tady klobouk dolu. Je to i z hlediska popkultury hodně zajímavý a devadesátky byly prostě jiný a návrat do nich mne bavil jak málo co. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Jako jo, tohle byla prostě bez debat pecka. Skvěle natočené, skvěle zpracované (ty geniální skoky v čase!), o jedné skvělé éře v historii basketu. Co chtít víc, zdejší astronomické hodnocení je naprosto zasloužené, protože si neumím představit, jaký je důvod tomu nenaprat plný počet. Povinná četba i pro nefanoušky basketu. (Neftlix 4k, orig.) ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"AND THAT LAST SEQUENCE IN THE FINAL HALF-MINUTE-PLUS IS ONE OF THE GREATEST SEQUENCES YOU'LL EVER SEE IN ANY SPORT." ----------- Absolútne majstrovské dielo a vrchol produkcie ESPN. Zimomriavky, slzy, radosť, úsmev. Žiť tými momentmi v reálnom čase muselo byť neuveriteľné... (x) (x) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Jedná sa o najsledovanejší dokument v histórii ESPN. (Game90)
  • Názov seriálu vychádza z rovnomennej hracej knihy so stratégiami/taktikami, ktorú hráči Chicago Bulls dostali v NBA sezóne 1997-98. (Real Tom Hardy)
  • Dům, ve kterém jsou s Michael Jordanem vedeny rozhovory, ve skutečnosti není jeho. Jordan nechtěl točit ve svém domě kvůli soukromí. Štáb tak hledal v Malibu jiné domy, které byly podle Jordanova vkusu. (Punisher)

Související novinky

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

30.09.2022

Píše se rok 1998, tým Chicago Bulls se podruhé v historii snaží získat třetí zlatou medaili v řadě, když se rázem jeden z důležitých členů týmu a zároveň excentrický divoch Dennis Rodman rozhodne, že… (více)

Ben Affleck začal točit svůj nový film

Ben Affleck začal točit svůj nový film

12.06.2022

Minulé pondělí započalo natáčení nového snímku Bena Afflecka (Město, Argo) o tom, jak slavná módní značka Nike v 80. letech uzavřela přelomovou smlouvu s basketbalistou Michaelem Jordanem. Obsazení… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama