Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Osmý smysl (2015) (seriál) 

Podle mě pro hodně lidí možná těžko vstřebatelný serial. Ani tak moc mě nenavnadila hlavní zápletka jako příběhy všech hlavních postav. Velká škoda, že byl přerušen. Snad se stane více známý :). Vizionářské dílo, jasných 5*

plakát

Ripper Street (2012) (seriál) 

Po úspěšném shlédnutí všech třech sérií, a to že na třetí jsem se načekal, musím říct, že k závěru seriálu to byla neskutečná paráda. Třetí série co díl, to svoje kouzlo. Mě tento seriál dostal příběhem, dobou, herci i akcí, které nebylo pomálu. Pro mě osobně seriál numero uno! :)

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Tenhle seriál ve mě zanechal tolik pocitů .... to znamená jediné. Je to skvělý seriál.

plakát

Knick: Doktoři bez hranic (2014) (seriál) 

Naprosto boží seriál. Jsou zde tak dobře uspořádané všechny prvky od maličkostí až po megalomanské zobrazení New Yorku v tehdejší době, že se nedá jinak než za 5* za první sezónu.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Ať si říká kdo chce, co chce ... Marvela soudit vždy jen podle komiksů. I když zde je nesrovnalostí víc než dost tak tahle adaptace Spidyho je mi nejvíc sympatická.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Tak to zmatený sem po konci posledního dílu druhé série ještě nebyl. Super konec, těším se na třetí sérii v roce 2015!

plakát

Americký gangster (2007) 

Taková labužnická gangstrovka bez Italů. Velmi mě to potěšilo a divím se, že sem čekal tak dlouho než jsem film shlédl. Velké plus za obsazení.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Ti co odkazují na starého Spider-mana nemají byť sebemenší pojem o komiksu. Mě se toto podání líbilo strašně moc, i když občasné Cgi bylo až moc. Nedal bych nic za to že se Spidy objeví jednou i v Avengerech :)

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Poslední díl mě dohnal k breku. Je smutné že fandíte těm co bojují za svobodu, ale stejně tak víte, že v konečné bitvě prohrají. R.I.P. Andy Whitfield