Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Nemůžu pochopit tu obrovskou kritiku filmu. Mně film přišel jako dobrá oddechovka a přijde mi jako nesmysl, ho tak moc srovnávat s knihou, když se dalo čekat, že do 120 minut filmu opravdu nedokážou narvat všech 600 stránek. Film samozřejmě měl pár nedostatků, ale nevidím důvod, proč bych si ho ještě někdy nepustila. Je to něco nového, co tady ještě nebylo a někteří lidé to evidentně neumí rozdýchat, to je celý problém...

plakát

Ošetřovatel (2011) 

Nechápu, proč je tady tolik negativních komentářů, já už jsem se dlouho tolik nezasmála, jako u tohodle filmu. Opravdu velmi povedené, teda alespoň podle mě :-)

plakát

Lví král (1994) 

Takový ten film, co si pustíte a vybavíte si tu dobu, kdy jste byli malí a všechno Vám připadlo ještě jednoduché. Je to trošku k pousmání, když si vzpomenu, kolikrát do týdne jsme byla schopná se na to koukat :-)

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

U žádného pořadu nemám takový hlad, jako u Prostřena :-)

plakát

Bobule (2008) 

Milá a příjemná komedie, na kterou se ráda podívám znova. Skvělé herecké obsazení, příjemné prostředí, vtipné hlášky, zkrátka perfektní film, který si pustíte, když nevíte, co máte dělat v sobotu večer :-)

plakát

Protivný svůdný holky (2008) odpad!

Děs a bída. Má to být komedie a já se za celý film ani jednou nezasmála...

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Nejlepší seriál, který kdy spatřil světlo světa! Šestice dokonalých osobností, které si nad míru sedly. Jejich přéběhy budou navždy srovnávány s jakýmkoli seriálem podobného stylu. Několikrát jsem viděla všechny díly, můžu si je pouštět stále dokola a nikdy mě neomrzí. Mám ráda Rossův rozpačitý humor, Chandlerovy ironické poznámky, Phoebe a její texty písniček, Moničin chorobný smysl pro pořádek, Joeyeho větu: "Tak jak to jde?" a hlavně Rachel a její roztomilou naivitu. Zkrátka není nic, co by se mi na Přátelích nelíbilo! :-)

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) 

Nevím proč, ale tenhle film jsem tak trochu nepochopila. Ničím mě nezaujal a dokoukala ho spíš z povinnosti. Myslím, že to bylo naposled co jsem si ho pustila. Ty dvě hvězdičky jsou za úctu k Julii Roberts, která vyjíměčně měla špatný odhad na roli.

plakát

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 

Většina filmů s piráty obecně nedopadla dobře. Proto se do natočení tohoto filmu nikomu moc nechtělo. Jak Johnny Depp uvádí ve své knize, tak narozdíl od tvůrců, neváhal ani minutu, když se dozvěděl, že je mu nabízena role ve filmu s piráty. Nečetl scénář, jen si chtěl splnit klukovský sen. Nikdo nevěděl, co od filmu čekat, jak bude přijat veřejností, proto pro všechny musela být čirá fantazie vnímat ohlasy. Film zaujal, řekla bych dokonce nadchnul většinu filmového obecenstva, včetně mě. Krásný příběh, vynikající muzika, úžasné scény a hlavně okouzlující Johnny Depp!