Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (8)

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Štípněte mě já se už musím probudit. Člověk si myslí, že geniální Tolkien nejde hodit na plátno? Omyl Hobbit Peter to dokázal... objevil jsem se v kraji, Roklince i v Morii. Neskutečná podívaná a já neváhám zařadit Pána prstenů (všechny díly) do svého filmového srdce. "Ani ti nejmoudřejší nedohlédnou do všech konců!"

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

Je ti ouvej?! Amélie spasitelka je tu!!!!!! Úžasné, bravurní a nepopsatelně úchvatné... Hudba Yanna Tiersena je nádherná a kouzlo Paříže vás přímo trhá za srdce!:) Nejradši mám záběr kdy Amélie hází žabky na hladinu. Nejsem tu od kritiky filmů, ale dávám spíš na pocity, které měli film u mě vyvolat a toto mě dostalo do stavu blaženosti. VELKÉ DOPORUČENÍ!

Kolja

Kolja (1996)

Nejlepší kousek od mistrů Svěrákových! Nemůžu pochopit jak si mohli dovolit čeští kritici tento snímek tak setřít. Česká povaha je hodně závistivá a neumí být hrdá ani na skvosty, které naši zem dokáží proslavit! Humor Zdeňka Svěráka je naprosto dokonalý a neskutečně milý!:)

Králova řeč

Králova řeč (2010)

King is dead, long live the king! | (viděno minimálně 10x) 95%

Lov lososů v Jemenu

Lov lososů v Jemenu (2011)

Filmy Lasse Hallstroma mají pro mne osobní kouzlo. Jeho viditělný rukopis je znát stejně jako vímě, že světelný meč patří k Lucasovi. Ewan je neskutečně charismatický herec s obrovským rozsahem. Nikdy mne nezklamal a já si myslím, že se mu to ani nepovede. Emily Blunt okouzlující jako vždy.. Anglická poetika nabitá do 111 minut a vy máte chuť si okamžitě nalít čaj a smysluplně popíjet s překříženýma nohama. Jedno z mých překvapení roku!