Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Život a doba soudce A. K. (2014) (seriál) 

Tak první díl mi vyrazil dech, studuju už tři roky práva a tak trefný popis mých spolužáků a povahy jejich rodičů mě opravdu překvapil. Jak jsou všichni hyperkorektní, ale hlavně se nenechaj dojímat nějakou smrtí. A to slovíčkaření, které vám ve škole naroubujou do hlavy a vám pak připadá každá druhá formulace "přinejmenším nejednoznačná." No jo a byly tam chyby a samozřejmě už ti z prvních lavic přispěchali na ně upozornit v komentářích, protože se na to "prostě nedalo dívat, když tam byl neaktuální odkaz na zákon o rodině". Jo jo, zatim moc pěknej seriál.

plakát

Pusinky (2007) 

Jeden z mála filmů, ze kterých jsem byla zhnusená. A to v něm hrály mí oblíbení herci, navíc je český,což je pro mě vždycky velké plus,ale nemůžu si pomoct. Vadil mi ten záměr šokovat za každou cenu, v každé důležité scéně. Z celého filmu se mi nakonec vybaví jen čůrání na zem,první sex na pumpě a nechutný Filip Blažek. Dojem mých kamarádů byl ale jiný :,,Super film, svlíkne se v něm Nováková." Asi jsem ten film brala příliš osobně.Jedno puls mu ale upřít nemůžu, jako jeden z mála řeší nějaké nové tabu.

plakát

Armageddon (1998) 

Už názvu a postavy Bruce Willise na obalu čiší americký heroismus a patetické vlastenecké promluvy, které se pak nesou celým filmem. Ale uvědomme si, že za 18 dní má být zničena země, podle mě přesně takhle by se Amerika chovala. Je pravda, že v Čechách by se celý problém asi řešil jinak, nebo neřešil vůbec,ale tímhle přiznaným patriotstvím je pro mě Armageddon uvěřitelným filmem. Proto ho můžu vidět kolikrát chci a vždycky mě vtáhne do děje a přemýšlím, co bych dělala já, ten poslední večer na Zemi.

plakát

Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 

Všichni co film viděli, mi říkali ať na něj jdu, alespoň kvůli "tomu Sokolovi". Je pravda že Ondřej Sokol je jediný vtipný prvek v celém filmu,ale to si můžu pustit Partičku a zasměju se stokrát víc. Na večer, kdy venku prší a nemáte náladu na nic náročnýho, je to asi postačující,ale s ostatními filmy Alice Nellis se to nedá moc srovnávat.

plakát

Pianistka (2001) 

Film pro silné povahy. Myslím,že bohatě stačí, vidět tento snímek jednou, nedovedu si představit, že bych se k němu ještě někdy dobrovolně vrátila. Musely to být nesmírně těžké role, že je zvrácené toužit po vlastní matce, to je asi neoddiskutovatelné,ale mnohem zvrácenější mi přijde toužit po někom,kdo touží po své matce. Tudíž mi postava studenta Waltera přišla tou nejnepochopitelnější v celém filmu. Nevím, komu bych tento film doporučila, protože nevím,jestli bych se o tomto filmu s někým chtěla bavit. Tak silný snímek to je.

plakát

Kameňák (2003) 

Odpad. Zajímavé, jak se skoro všichni shodují. Podle mě ten film perfektně splnil přesně to, co si jeho autor vytyčil za cíl: pobavit lidi,kteří si potřebují po celým dni v práci vypnout. Takové filmy jsou potřeba! Nikdo se nemůže pořád koukat na sofistikovaně vystavěná díla. A že si na tom Troška tak trochu postavil živnost...jeho věc.

plakát

Kajínek (2010) 

Nejvýmluvnější je fotka na konci filmu,kdy se Kajínek směje celému kinu do tváře. To si člověk říká...co když je fakt zabil? Není to trochu morální risk točit skorem oslavný film o člověku,který je v doživotním vězení?

plakát

Jedna ruka netleská (2003) 

Myslela jsem si,že když to nechám chvíli odležet, třeba mi dojde, co se za tou změtí postav a dějových linek skrývá za poselství,ale ne. Ani po několika měsících ne. O čem ten film sakra má bejt?

plakát

Top Gun (1986) 

Nejlepší komedie všech dob, v Maverickovi se odrážejí všichni zamindrákovaní kluci,kteří sní o kariéře v armádě. Těsně před shlédnutím si pusťte komentář Tarantina k tomuhle filmu, jen pak ho plně doceníte.