Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (58)

plakát

Gambler (1996) 

Ta pointa mě přišla celkem laciná. Škoda jinak to byl hodně povedený film.

plakát

V jako Vendeta (2005) 

Na rozdíl od tvůrců tohoto filmu nevidím ohrožení demokracie ze strany pravice, nýbrž se ho obávám od různých druhů nové levice. Ale to tomuto filmu nikterak hodnocení nesnižuje. Naopak ho snižuje fakt, že mi dějově úplně nesedl, a to především pasáž s fingovaným zatčením, která mi přišla přitažená za vlasy. Navíc by mi sedělo víc, kdyby tvůrci vykreslili fungování diktatury o něco podrobněj.

plakát

Monty Pythonův smysl života (1983) 

Rozmýšlel jsem se mezi čtyřma a pěti, ale jelikož má tato šestice na víc tak pouze 4. Hold tych slabších skečů tam bylo až moc.

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

Ale kdybych tam nevyhrál tak je to spíš tak za hvězdičky 3.

plakát

Český mír (2010) 

No dozvěděl jsem se několik zajímavých novinek jako např. KLDR už není nebezpečný stát. Japonsko, Německo atd. nejsou suveréní státy. Ale korunu všemu dala holka co mluví o tom jaký si Parkanová udělala trapas předělávkou písničky o Gagarinovi . trapas to sice byl,ale jako mnohem větší trapas mi přijde myslet si že Gagarin vzlétnul do vesmíru v 50.letech. I přes tyto zajímevé názory mě film spíše nudil hlavně kvůli některým zbytečným částem jako např. té s divočákem nebo té o pravidlech focení v bílém domě. Navíc na můj vkus autoři až moc stranili odpůrcům radaru.

plakát

Nostalgie (1983) 

Ty dvě hvězdičky jsou za to upálení, za ty kozy (hold není nad násilí a sex). Jo a taky za toho čokla co sa tam furt motal. Jinak mě mé první setkání s Tarkovskym zklamalo.

plakát

Fotbal za mřížemi (2001) 

Film o equilibristovi s výbornými parametry, který jenom šlápnul vedle.

plakát

Zámek hrůzy (1999) odpad!

To už mě strašidelnější připadl Zlad se svým videoklipem Antipope.

plakát

Gepard (1963) 

Další z naprosto zavádějících názvů filmu. Člověk se chce podívat na geparda jak loví antilopu a oni jsou tam furt nějací šlechtici.