Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Miluji seriály, u kterých se pobavím a zasměju, nikdy jsem nesledoval dramatické seriály. Po projetí žebříčků v nejlépe hodnocených seriálech, mne zaujal Dexter a tak jsem si stáhl první řadu. Co se stalo poté ? Mánie. Nefalšovaný fanoušek této série se ze mě stal. Nemohl jsem se dočkat nových sérií a dílů, byl jsem tak nedočkavý, že jsem třeba celou sérii zkouknul během jednoho dne. Pro ty co Dextera sledují, nemusím připomínat, že každý díl má hodinu a každá série dvanáct dílů. Nemohl jsem vydržet čekat třeba 14 dní jak u Big Bang Theory na novou epizodu, nevydržel bych to, čekal jsem, až se odehraje celá sezona a postahoval celou řadu a zkouknul. Nějaké menší chybičky jsem smazal z hlavy a smetl ze stolu a u každé série jsem se náramně bavil, až to skončí, budu se na to dívat od znovu. Zatím nejlepší byla pro mě 4 série s Trinitym, ale jak jsem psal, každá je výborná, můj absolutní TOP mezi seriály, mám jich rád spousty, ale na tenhle nedám nikdy dopustit.

Sherlock

Sherlock (2010)

Skvěle vybraný herecká ansábl, skvělé dedukce, skvělá sledovatelnost, skvělý seriál, nejmíň se mi líbila transformace do dnešní doby psa baskervilského, nejvíce zatím Moriarty...mladík, který ztvárnil Moriartiho a hrál si celou dobu se Sherlockem, byl naprosto, ale naprosto geniální, sestříhy jeho scén jsem si často pouštěl na youtube. Jak to bude dál a jak Sherlock vysvětlí své mrtvých vstání mi nedává spát...S Dexterem moje TOP mezi dramatickými seriály.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Big bang theory patří k nejoblíbenějším komediálním novodobým seriálům, protože je originální a drží si laťku hodně vysoko u každého dílu, série. Slabší díly vynahradí silnější druhý díl. Pro mne je to již klasika, a sleduji ho poctivě od jeho vzniku. Pro obyčejné lidi, kteří neví, o čem se hlavní propagonisté baví a nerozumí vědě je to pořád zábavné, nemusíte znát ani Einsteina ani Star Trek a stejně se budete smát vtípkům na tyto postavy, seriály. Postavy jsou skvěle vybrané i zahrané. Spousty hlášek se již staly kultovními. Bazingaaaa...

Black Books

Black Books (2000)

Bristkej humor je jinčí,ale já ho miluju.Všechny 3 postavy jsou skvělé.Škoda jen že to tak brzo skončilo a nebylo víc jak tři série.Každej díl jsem viděl několikrát a vůbec neztratili na síle.