Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (21)

plakát

Guilty Crown (2011) (seriál) 

Na začátku dost čudné, ale když přežijete prvních 6dílu, dostane se Vám nevidané podívané, plné dějových zvratů, které se nepočítají na jednotky, ale spíš desítky, mraky sympatických postav a libovou hudbu, která jde ruku v ruce hezké animaci a obecně svižnému a rychlému tempu celého anime. Klidně by to, ale šlo o pár epizod natáhnout.

plakát

Date a Live (2013) (seriál) 

Pro mě velice tvipné a zabávné anime, které se ale musí brát s velkou nadsázkou, ale když mu to dovolíte, velmi si ho užijete.

plakát

Angel Beats! (2010) (seriál) 

Chtěl jsem hodnotit 4 hvězdama, ale díky poslednímu dílu nemůžu jinak než 5.

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Pro mě jedno z nejlepších anime co jsem zatím viděl. Perfektní příběh, který v ničem nehapruje, super vykreslené postavy, které se vždy maximalně chovají co nejjednodušeji a nejlogičtěji, jak to jen je možné, perfektní hudba. Poslední je epizoda je jedna epická jízdá. Pro fandy anime je tenhle skvost povinnost.

plakát

Accel World (2012) 

Pro mě těžko stravitelné anime s nepříliš povedeným hlavním hrdinou, ať už co se týče vzhledu nebo chování. Animace ucházející, akce slušná, hezký opening a ending, ale celkově je toto anime takový průměr. Avšak uplná ztráta času to taky není.

plakát

Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy (2015) 

Zasmál jsem se jednou možná dvakrát. Oproti Lego Batmanovi nebo Bizzarovi je tohle sešup o dvě třídy dolů. Aspoň to jsem tam zachraní trocha dobře udělané akce. Ale žádnou velkou hitparádu od toho nečekejte.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Zdeněčku, jdi do***ele !!!

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Víc efektů, víc akce, víc demolice, víc hlášek ale nic víc jiného. Z mého pohledu až moc velký odklon od posledních dvou dílů a moc se mě to nepozdává. Snad to příště dopadne líp. 3*

plakát

Muž taiči (2013) 

Jako fanda jakýkoliv dobrých bojovek bych prvních 70minut hodnotil 5*. Zbylých 35minut řekněme 2*(finální bitka je celkem slušnej průser a provar). Protože je to Keanův debut, přimhouřím oči a dám 4*.