Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

juta 

všechny recenze uživatele

Jak jsem byl nedočkavý, tak jsem viděl začátek kinoripu a k tomu byly neskutečně hloupé titulky, které nedávaly smysl. Tak jsem to vypnul a musel jsem počkat až do dnešních dní, kdy už všechno bylo "normální" no a byla to neskutečná změna. U prvního sledování jsem se hodně nudil, ale tentokrát to bylo úplně něco jiného. Neříkám, že je to stoprocentní parodie, možná srovnatelná se čtyřkou, možná úplně nejhorší, ale přesto jsem se několikrát zasmál a bavil se. Tentokrát se nejvíce parodoval horor Mama, takže nejdříve zkoukněte Mamu, abyste byli v obraze. Z traileru jsem vypozoroval, že hlavním tahounem bijáku bude parodování Paranormal activity, ale naštěstí tomu tak nebylo, protože už je tady hooodně parodií na tento horor. Dále se tu paroduje třeba Evil dead, Zrození planety opic, nebo Černá labuť, kterou jsem doposud neviděl, tak mě určitě nějaké vtípky unikly. Nebylo to nejlepší, ale bylo to fajn. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Rozhodne najslabšie Scary movie. To už fakt Pár nenormálnych aktivít (porovnávam to práve preto, že som to nedávno videla) bol vtipnejší a to bol zameraný len na jeden film. Scary movie sa snažilo parodovať niekoľko filmov a ono to fakt zostalo iba pri tej snahe. Veľmi slabé paródie, pár krát som sa zasmiala, ale netrhalo mi brucho od smiechu tak ako u predošlých dieloch. Proste zbytočne som sa tešila na túto 5-ku. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Ve filmu Fakulta od Roberta Rodrigueze jedna postava říká: "Já jsem se na tu čtyřku fakt nadřel. Byla to moje čtyřka." Kdyby se filmy známkovaly jako ve škole, bylo by to něco jako případ tohoto filmu. Většina parodií je sice očekávaná a některé jsou i trochu (dost) hloupoučké, ale když si vzpomenu na své rage komentáře k filmům, ze kterých je si zde utahováno, tak se intelektuálně propadám někam na základní školu a mám velmi bazální radost z toho, že jak se v těch hloupých vtipech zrcadlí hloupost originálů, viz třeba moje arch nemesis Černá labuť, bože, jak já nenávidím ten film, chi chi. Abych to shrnula, dívala jsem se ve čtyři v noci noci u vyšívání Brada Pitta ve smokingu a chichotala jsem se dostatečně na to, aby film výtečně splnil svůj účel. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se místy opravdu královsky. Například párty vysavačů bazénů je snad největší úlet co jsem viděl za hodně dlouhou dobu. Charlie Sheen trošku slabší, celkově to zpočátku celé na mě působilo jako obrovská trapárna, ale k mému údivu se z toho časem vyrýsovala hodně výživná blbina, u které se smích zadržet prostě nedá. 50% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to moja chyba. Asi som nemal domov priviesť smrteľne nebezpečné divoké zviera.“ Ako minule, ani teraz nejde o príbeh, dej, postavy a ani logiku. Ide o čo najbrutálnejšie sparodovanie slávnych filmov, ideálne filmov z posledných mesiacov, aby ešte divákovi nevyšumeli z hlavy (takže bude "zaujímavé" pozerať takýto "aktuálny" film dajme tomu v roku 2030). Niektoré vtipy sú vtipné (Matt Damon, poník, hispánska slúžka) a to dokonca aj tie hrubozrnné, ale čím menej vulgárni a nechutní tvorcovia sú, o to je to vtipnejšie (pomerne inteligentný vtip a zároveň super nápad, ako ušetriť: namiesto scény, v ktorej hrdinky idú autom lesnou cestou, je záber na hračkárske autíčko). ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně v čase 1:06:24 si lze všimnout, že se Danovi (Simon Rex) objeví v ruce kříž, který ale v čase 1:06:34 již nemá. (dc125)
  • Ve scéně, kdy se Kendra (Erica Ash) snaží odvrátit pozornost Jody (Ashley Tisdale) ukázáním na podlahu a slovy "Oh. Food," si můžeme povšimnout, že tato slova neodpovídají mimice jejího obličeje. (civrss)

Reklama

Reklama