Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (534)

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Sice je to popcornovka ale podle mě velmi zdařilá. Není to vždy 100% ale pro mě je to mnohem větší zábava a pokoukání než avangers. Je to místy unylé a jednoduché ale takové báje prostě jsou. Dobro zvítězí a všichni jsou šťastní. Jediné co mi tak trochu nesedělo bylo obsazení HORUSE. Tam by se možná hodil někdo jiný. Jinak Seth a Rae byli skvělí!!!

plakát

Ladíme 2 (2015) 

Velmi slabá variace prvního dílu kde se snaží všichni vtipkovat ale není pořádně o čem. Děj je zmatený a to co v jedné chvíli zakáže se v další naprosto v pohodě povolí aby byla berlička scénáře posunuta o něco blíž konci. I když je pár světlých momentů to má. Vystoupení Němců má opravdu grády a hláška s Hasselhoffem. Zbytek nuda.

plakát

V hlavě (2015) 

Skvělá podívaná, která baví svojí hravostí a nápaditostí. Ač se jedná o emoce jako takové tak je s podivem, že tahle pohádka netlačí na pilu a rozehrává hru, která nakonec všechny překvapí svou vyspělostí. A samotný závěr s prohlídkou různých "hlav" je něco co se musí vidět několikrát!!!

plakát

Méďa 2 (2015) odpad!

Celá tahle slátanina je plná fekálu, debilit a naprostého nevkusu a ač nejsem odpůrce tohoto humoru tak ve spojení s tímhle hereckým neumětelstvím říkám s klidem, že je to jeden z nejhorších filmů letošního roku. Vtipy recyklují a vykrádají jedničku a Mark je snad ještě strnulejší než obvykle. Amanda se svým zhuleným výrazem všechno nezachrání a Ted, který berličkuje celý scénář jde čím dál víc ode zdi ke zdi. Prostě naprostá zmatenost, která neměla být vůbec puštěna mezi lidi.

plakát

Země zítřka (2015) 

Nevím proč, ale mě tento film zaujal a já si ho užil. Herecké výkony dobré a scénář není úplně debilní.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) odpad!

Ještě větší blbost než jsem mohl vůbec doufat. Nejen, že film nemá scénář. On nemá ani co nabídnout. Vše už bylo někde ukázáno a tak se vesele vykrádá kdeco aby se spatlala tahle píííí..vina, která bude mít bohužel další pokračování. Myslím si, a to oprávněně, že nebýt smrti PW tak by film skončil jako velký propadák!!!

plakát

Ghoul (2015) odpad!

WTF počin, který se veze na zastaralé vlně Blair witch a nabízí tolik napětí asi jako 40 let staré porno. Nejen, že ta parta která tu něco točí se chová jak parta dementů na svý první lajně, ale ono to graduje do pokusu o super skvělý závěr s duchem největšího sériovýho vraha Ukrajiny. Nemá to myšlenku, má to hrůzu chyb a spoustu nelogičností. Jediné co zaslouží malou bezvýznamnou pochvalu je prostředí! Zbytek je debilita na entou.

plakát

Rezistence (2015) 

Tak pokračování mě vysloveně nenasralo, ale rozhodně nenadchlo. To čím jednička překvapovala, dvojka se snaží tak nějak sabotovat nebo převýšit. Nevím jestli je to knihou nebo filmem, ale myslím, že by další pokračování muselo být děsně kulervoucí aby utáhlo rozdělení posledního dílu na 2 díly.

plakát

Vybíjená (2015) 

Naprosto nic neříkající bezduchá trotlovina, která ode mě dostala jednu hvězdičku za "Partičku" zbytek je prostě o ničem. Nechápu proč se film patlal v takových hovnech, které normální člověk hodí za hlavu po 2 letech, natož po 25 letech. To mi připadlo fakt debilní. A na rovinu můžu konstatovat, že Ondrovi vážná role fakt nesedí!!!

plakát

Ovečka Shaun ve filmu (2015) 

Zatím jeden z nejlepších letošních filmových zážitků. Poprvé mě opravdu mrzí, že jsem nešel na tuto pohádku do kina, protože bych se po dlouhé době pobavil. The best byl zírající pes. To byla perlička na dortu!!!