Reklama

Reklama

Vybíjená je groteskou o přátelství, osudových láskách, kráse a ošklivosti, alkoholu a hledání lidského štěstí. V několika časových rovinách vypráví příběh spolužáků, kteří spolu prožívají různé životní etapy. Ocitáme se na abiturientském srazu gymnázia. Zdánlivě banální situace dává prostor nejen pro sentimentální vzpomínky, ale především k bilanci nenaplněných tužeb i uskutečněných snů a prožitého života. V centru příběhu jsou tři kamarádi – Jeff, Skippy a Tom, které životní peripetie neustále vracejí do společného bydliště – staromládeneckého doupěte, které se pro ně stává útočištěm podle toho, jak získávají či ztrácejí životní partnerky. Jejich protipólem jsou dvě ženské hrdinky – třídní kráska Eva, která se stane postupně objektem lásky všech spolužáků a ošklivka Hujerová, které schopnost sebeironického nadhledu dává nejen schopnost přežít ve světě krásných, ale najít i vlastní cestu ke štěstí. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (369)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další Sneženky a machry po 25 letech.... Akorát ten sraz není na horách, ale kdesi na Slapech, kde bývalí spolužáci mají mejdlo v rámci 25 srazu od maturity... Předně a to je asi možná moje chyba.. nesnáším Partičku. Proto když vidím Genzera, Suchánka a bohužel i Sokola, je mi zle a můžou hrát klidně vážné role... Celou dobu jsem se od tohoto pokoušel odprostit. Pokud se vám to povede nebo vám nevadí fekální duo Genzer - Suchánek, pak můžete sledovat celkem slušně sestavený příběh o jedné třídě a lidech v ní v průběhu 25 let. Děj co chvilku retrospektivně zabíhá zpět do mládežnických let kdy se řešilo hlavně kdo, s kým a kolikrát (případně kdo ještě vůbec..) - aby se ihned vracel do současnosti a problémů dneška .Jelikož se tak děje u většiny třídních postav, měl jsem zprvopočátku obavu, že se ztratím, že film bude roztříštěný jednotlivými příběhy, ale kupodivu to celé celkem slušně drželo pohromadě. Hlavní osa se točí kolem třídní ošklivky a tří kluků nerozlučných přátel, mezi něž zavítá nová spolužačka, jak jinak nádherná bohyně... A tak se člověk občas při sledování nachytá, jak i on vzpomíná na ty své spolubojovníky z lavic, školní krásky a jak poměřuje svoji současnost s tím, co si tehdá coby týnejdžr předsevzal, co chtěl dokázat a jak je na tom dnes... Uvědomil jsem si ten běh času i u samotného L. Vaculíka. Pamatuji s ním filmy, kdy v bílejch ponožkách, plesnivejch džínách a v mokasínech, se svetrem do V běhal s Italem Sagvošem po pasážích coby tehdejší dívčí idol a tady ve filmu hraje prošedivělého zestárlého profesora... Halt čas běží neúprosně a těch 25 let bylo i o našem čase. Nenechte se mýlit, tohle není komedie, byť obsazení budí dojem, že ano! Jo a Linda Bartošová je fakt baba! Dávám tři paňáky magistra. * * * ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím. Partičkovský humor mi byl vždycky blízký, Nikolaeva můžu už od dob "Báječných let pod psa", ale dlouho jsem v kině tak netrpěla. Hodinka a půl mi subjektivně připadala jako hodiny tři. Dramatická velkofilmová hudba seděla k režisérovým "Lidicím", ale k této "komedii" ani omylem. Uvozovky uvádím z důvodu, že mi k pobavení vážně nestačí neustále se opakující narážky na neatraktivní obličej, vzpomínky na masturbace ve školní jídelně a jiné sexuální narážky (přiznávám ale, že jediný výbuch smíchu u mne vyvolala scéna s veverkou ve Stromovce). Dost mi vadilo neustálé vracení se do minulosti, nesedli mi herečtí představitelé mladých verzí hlavního tria.. zdánlivě tedy všechno špatně. Vyzdvihnu ale ženské osazenstvo, tedy Simonu Babčákovou (skvělá v každé roli) a dvojici Krainová - Bartošová. Při hodnocení ale zavírám obě oči. ()

Reklama

kaposlav odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som to zapnuté a išlo to. Popri tom som tu a tam niečo robil asi od 15 minúty do 40 minúty. Vôbec netuším o čom bol film a som to vypol. Všimol som si účasť pomerne známych tvári ako Genzer, Suchánek a Krainová, ale to automaticky nerobí dobrý film. Evidentne tam bol pokus o humor, ale nie moc vydarený, skôr premrhaný. Hodnotenie 41% na tamojšej databáze už naznačovalo, že netreba si robiť veľké oči a pred filmom som si prečítal 2-3 komentáre a tak som čakal, že by som sa mohol večer pred spaním uvoľniť a zabaviť, ale nedočkal som sa. Je to len ďalší vypotený film do kvantity s tuctovým scenárom, ktorý sa spoliehal, že známi humoristi niečo vymyslia sami grátis a divák sa z toho posere smiechom. Vyskúšali, nevyšlo! ()

Petrasuvicka 

všechny recenze uživatele

Co se týká předlohy, Viewegh si zřejmě léčí nějakou svou existenciální krizi a krmí čtenáře, posléze pak diváky, nějakými rádoby psychologicko-sociálními sračkami obyčejného Čecha. Veškerý děj je založený jen na pubertálních erotických problémech, které neustále perou na veřejnosti jak špinavý prádlo, načež se dozvíme, že vybíjená ve smyslu "všichni proti všem" znamená - všichni nesnáší všechny. Postavy Vybíjené zřejmě odráží tvůrcovu rozháranou osobnost v hluboké životní krizi pramenící z jeho "zazenitního" věku. Škoda času, škoda peněz českého kinematografického fondu. ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokoukáno - půl hodiny začátku a deset minut konce úplně stačilo. Strašný film. Samozřejmě jsem věděl, že to bude jen přiblblá komedie, které jsem chtěl dát šanci, ale tak špatný příběh jsem opravdu nečekal. Film nemá žádný děj, není se v něm čemu smát ani o čem přemýšlet. Zbytečný film, u něhož je až z podivem, jak někdo dokáže sehnat dvě desítky milionů na realizování takovéhoto nezajímavého humusu. Trapárna, kterou nezachrání ani odhalené kozy Simony Krainové..... Fekální humor těch blbů z Partičky už fakt netáhne! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Londýnskou předpremiéru navštívil také Woody Harrelson. Ačkoliv snímek nijak nekomentoval, byl patrně s filmem spokojen, protože po jeho skončení zůstal na besedu. Americký herec se na promítání objevil díky producentovi snímku Rudolfu Biermannovi, se kterým se zná od své návštěvy festivalu v Karlových Varech. (Zdroj: novinky.cz) (oje)
  • Producent Rudolf Bierman pozval na premiéru Woodyho Harrelsona, ktorý pozvanie prijal. Ten práve v Londýne donakrúcal film Podfukári 2 (2016). (Zdroj: Eutotelevízia) (kacer4)

Reklama

Reklama