Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Hledá se Nemo

Hledá se Nemo (2003)

Vedle UP nejlepší animák posledních 10let! Doporučuji český dabing. Film jsem viděla tak 50x a stále tam najdu novou hlášku.

Nabít a zabít

Nabít a zabít (2006)

Bylo mi jasné, že tam bude někde zakopaný pes, ale ten závěr mě dostal. Herecké obsazení velice trefné...miláček Josh Hartnett je naprosto dokonalý. Film má spád, nemůžete se od něj odtrhnout. TZV. nejím, nepiju a nejdu na záchod. Určitě ho chci vidět znovu. Velice doporučuji

Čtyři svatby a jeden pohřeb

Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994)

Pokaždé když ten film vidím, najdu tam něco nového! Trošku zahořklé, ale pořád aktuální téma. Hugh Grant je tam vážně okouzlující. Bylo by fajn kdyby byla dvojka.

Vzhůru do oblak

Vzhůru do oblak (2009)

Jeden z nejlepších animáků, které jsem kdy viděla. Jak je známo Pixar nedělá filmy jen pro děti...a UP je jedním z nich, a to nejen vtipem, ale i příběhem. Hlavní hrdina se může snažit, jak chce, ale po první scéně ho všichni milují a válejí se smíchy po zemi. Celému snímku dodá třešničku na dort užasný český dabing...Pavel Liška, který namluvil Doga je prostě boží! Nechybí scény dojemné, komické, napínavé, akční a převším fakt hustý hlášky! Filmy, kdy pokaždé najdete něco nového, a takový film má být, i když je to animák!