Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Rodinný
  • Akční

Oblíbení herci (10)

Johnny Depp

Nejoslnivější kapitan Jack Sparrow, jeho grimasy, hlášky jsou bezkonkurenční. Johnny hraje i duší a jde to vidět i v sarších číslech jako Sweeney Todd, borec z Fleet Street. Úžasně bláznivý Wonka v továrně na čokoládu nebo novější vyšinutý kloboučník v Alence. To je on, podle mě herec s velkým H ! 

Robert Pattinson

Poznala jsem jej jako oslnivého Edwarda, Remember me - jeden z mých nejoblíbenějších filmů, uvidíme co bude dál..

Brad Pitt

Brad..   Řekla bych, že je jako víno, čím starší tím lepší. Byl, je a bude panem úžasným navždy. Další herec s velkým H !

Colin Firth

Colin... :-) Miluju advokáty přes lidská práva ! King´s speach.. prostě proto

Sylvester Stallone

Miluju ho jako skvělého Rockyho Balbou (role mu sedla a opravdu si ji zasloužil) . To mu sedí ! Sylvester je můj oblíbenec. Mimochodem ta scéna s během v teplákovce je famoźní !

Miloš Kopecký

Jeden z mých nejoblíbenějších čekých herců. Byl skvělý, on dokázal zahrát snad všechno. U jeho filmů se člověk zaručeně pobaví. Zítra to roztočíme drahoušku se Stellou, jak utopit doktora Mráčka, Tři veterání nebo Adéla ještě nevečeřela - to všechno jsou naprosto senzační díla. H-on si to zaslouží !

Vladimír Menšík

Pan Menšík další báječný herec. Stejně jako pan Kopecký je velikánem české kinematografie. Oblíbila jsem si ho jako malá v Arabele potom v Co takhle dát si špenát, Jak se budí princezny, Princové jsou na draka, v Panu Tauovi a nakonec mé oblíbené : Dařbuján a Pandrhola  Další H na seznam.

Matt LeBlanc

Báječný, vtipný a hezký Joey :) A navíc: Umí někdo hrát lépe takového blbečka jako on ?.. =D