Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (15)

plakát

Život jde dál (2006) 

Ta jedna hvězdička je za Juliette. Naprostá nuda! A ještě blbá a předvídatelná.

plakát

Obchoďák (2012) (seriál) odpad!

Ztratila se BUBLINA, kdo najde BUBLINU. Jsme v ocbchodním domě na Pangráci. POMOC!. Nic blbějšího jsem v poslední době neviděla.

plakát

Neklid (2011) 

Jak by řekla moje čtrnáctiletá sestřenice - NUDEX! Mia roztomilá a přirozená, ale tohle nezachránila. Strašná nuda, táhne se to do nikam, resp. vždycky tam, kam to čekáte. Henry Hopper by už neměl hrát nikdy v ničem, protože na něj stejně za pět minut všichni zapomenou.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Pro mě zpočátku trochu rozpačité, postupně mě ale příběh Murder hausu vtáhnul. Obzvlášť poslední díly jsou super. Za Throwing Muses bych dala klidně i šestou hvězdičku! Závěrečný díl je trochu slabší (scéna u stromečku je podle mě až moc patetická), ale ťápotky malých krvavých ručiček na konci to zase zvedly. Moc se mi tu líbila Jessica Lange.

plakát

Avatar (2009) 

Vedle Gran Torina druhý nejpřeceňovanější film poslední doby. Klišé střídá klišé, scénář zcela bez nápadu - takový Armageddon s modrýma příšerkama,no. A bez Willise.

plakát

Čápi s mákem (2010) (pořad) 

Dlouho jsem se tak nezasmála jako když Iveta objímala stromy!! Bude se Vám chtít přehodit si tričko přes hlavu - tak Vám bude trapně.