Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Baron Prášil (1961) 

Neuvěřitelně mistrovské dílo přípomínající Meliésovu tvorbu. Film nabitý od začátku až do konce úžasnými triky, fantazií a elegancí. To vše protkané lehkým humorem. Kolorování dodává celému filmu zajímavý barevný ráz. Vysledkem je strhující devadesátiminutová podívaná.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Jen málo filmů se povede jako tenhle. Jeho pravdivost, lehkost a jakási osvícenost zárověn s čirou nespoutaností příběhu tohodle mládíka, který zaplatí životem za poznání a potěšení, dělá s tohodle snímku mistrovský kousek.

plakát

Beowulf (2007) 

Krásnej příběh, poutavý až do samého konce. Napjatý a dobrodružný po všech stránkách. Vynikajicí výprava a muzika. Ale jak už tady všichni řekli: ta animace je děs... Škoda.

plakát

Psí vojáci (2002) 

Za to lepení střev vteřiňákem si to prostě zaslouží:D

plakát

Kladivo na čarodějnice (1969) 

Velmi silný film.. Člověk si ani nedokáže představit, čeho byli a jsou schopni lidé, když mají moc nad druhými..

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

O co tady vůbec jde? Já nevím.. Nemůžu si prostě pomoct, ale vidím to jen tak, že by nám mělo být líto jen ňákýho rozmazlenýho německýho fakana. Herci nepředvedli absolutně žádný výkon, jakoby byl celý film bez zájmu a koncentrační tábory jsou podány asi jako perníková chaloupka. No a ta německá marfuška tam nemusela absolutně být. Celý film si žije jen nějakej boční scénářek (románek) s nacistickým floutkem, který nemá ani pointu a akorát tím odpoutává pozornost už od tak dost slabého snímku. Béčko.

plakát

The Doors (1991) 

Common baybe let my fire.. Autentičnost, posedlost, umění, hledání sebe sama.. Kurva dobrej film.. Vzestup a pád hvězdy, která je nakonec tak posedlá sama sebou, až se z toho otáčí kufr. Chlast drogy a rock´n´roll.. Mušketýři, kteří se rozpadnou. Propadnout slávě, komercionalismu, nebo čarodejnictví.. Láska a smrt. Děsivá kombinace toho všeho je obsažená v tomhle snímku. Tomu říkám umění..

plakát

Mise (1986) 

Krásná přiroda protkaná velmi silným příběhem. Unikátní hudební doprovod krásně podbarvuje velmi dobře prožité výkony herců, až na konci musí člověk utřít slzu.

plakát

Walker, Texas Ranger (1993) (seriál) 

Tenhle film postavil pilíře klasickým vtipům. O čem jiném bychom pak mohli rozjímat u piva? O církvi, nesmrtelnosti, politice a chuckovi! Film sice možná stojí ze starou bačkoru a je uplně o hovnu, ale člověk by si měl uvědomit, kolik lidí dokázal ovlivnit:)