Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Logiku v tomto filmu nehledejme... ta tady proste neni... jinak film je nabuseny akci, skvelymi triky a i pribeh je dost dobry... uz bych to ale nenazval akcnim filmem, nybrz SCI - FI... za me ale rozhodne 5*, protoze ani necele 3 hodiny v kine se nebudete nudit... JW4 proste nezklame... reakce divaka, nikoliv kritika😆🙂...

plakát

Pomsta mrtvého muže (2013) 

Zajímavé od začátku, napínavé až do konce. Scénky mezi Farrellem a Rapace jsou jako vystřižené ze života a né z péra scénáristy. Během filmu jsem si nešel ani JEDNOU zakouřit a to už je co říct.

plakát

Ochránce (2012) 

Klasicky je Statham nezranitelný, stříli a mlátí všechny, kteří se na něj nebo jeho čínskou svěřenkyni trochu křivě podívají. Dějově film za moc nestojí ale protože je Statham jeden z mých oblíbených, tak se mi film líbil na 4*.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Dlouho jsem se takhle u americké komedie nezasmál:D. Opravdu příjemně vtipný a zajímavý road movie. Nejvíce mě dostával Zach Galifianakis svými humornými otázkami typu " To je hadí kůže? "... Jistě všichni víte jakou scénku mám na mysli. Naprosto jasných 95%:)

plakát

Roming (2007) 

Po půl hodině v kině jsem chtěl odejít, protože nebylo na co koukat. Film byl o ničem, dialogy , s prominutím, o hovně a Bolek pořád nikde. Najednou klepe na dveře, vypustí 3 věty a hned se smálo celé kino. Co víc k tomu dodat?? Snad jen to, že nebýt tam Polívka, tak opravdu opouštím kino a místo 3* dávám ODPAD :)

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Sotva film začal, tak mě nadchnul opravdu povedený a trefný soundtrack. Film samotný je sice místy trochu přitažený za vlasy ( třeba, když Diesel zachraňuje Rodrigezovou z rozjetého auta. Vyskočí, letí vzduchem přes svodidla na dálničním mostě a chytá letící Rodrigezovou, která by propadla mezi svodidly až dóóóóóóólu na zem a dopadne s ní na auto, přičemž vstane jako by to byla malichernost :D ) ale herecké výkony, bojové scénky a příběh se mi líbily. Škoda jen, že nemůžu dát 4,5* :D

plakát

Megažralok versus crocosaurus (2010) odpad!

Já sice nejsem přírodovědec, nebo něco takového ale nejsem si vědom, že by kdy uměl žralok vyskakovat z vody jako delfín. To samé platí o tom obřím krokodýlovi. Krokodýl je plaz, takže nechápu, jak je možné, že chodil. NO dobře, je to film, beru to s rezervou. Za co dávám filmu 0% jsou hrozné herecké výkony ( a to nejsem zase takový znalec ), stupidní dialogy a hlavně vizuální efekty. Film je z roku 2010, takže jsem očekával trochu lepší efekty a né jako kdyby byl z roku 1985, kdy na to opravdu neměli techniku jako dnes.

plakát

Konečná (2013) 

Jsem rád, že Arniemu skončilo ve státech guvernérování, a že se vrátil k filmařině. Agentům FBI uteče nesmírně nebezpečný trestanec, no a kdo jiný ho může zastavit, než Arnie se svými velkými kvéry, rychlým autem, i v jeho letech nabouchanou postavou a taky jeho humorem. Já to vidím na jasných 75% :)