Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama

Oblíbené filmy (10)

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Já jsem HP fanatik, takže na tenhle díl jsem se těšila ze všech nejvíc. A zklamaná jsem vůbec nebyla. Tohle finále mě vážně dostalo. Bylo dobře, že sedmý díl rozdělili na dva filmy. Do jednoho by určitě nemohli dát tolik důležitých prvků, kolik se jich tam vyskytuje. Nebudu lhát - tenhle díl jsem dost prožívala. U žádnýho filmu jsem tak dlouho nebrečela, jako u tohohle. Vtipné scény taky nechyběly, nejvíc mě vždycky pobaví asi Ron v té komnatě nejvyšší potřeby, jak tam vříská :D Klasika... Někeré chvíle bych přivítala spíš podle té knížky, ale s tím se vždycky počítá. Nevím, co dodat. Když jsem vycházela z kina, byla jsem absolutně nadšená a zároveň jsem měla depku z toho, že Harry Potter už definitivně skončil. Tomu se mi nějak nechtělo věřit. S Harrym Potterem jsem vyrůstala, a když jsem u jinýho dílu vycházela z kina, říkala jsem si, jak už se těším na další díl. No a teď už se nebylo na co těšit, to bylo zvláštní. No prostě, z Relikvií smrti jsem byla opravdu nadšená. 5*

Lví král

Lví král (1994)

Lví král, to je prostě kreslená klasika. Když jsem se na něj podívala asi po pěti letech, popravdě jsem byla přímo ohromená, jak mě tahle stará pohádka dojala až k slzám a od té doby patří zaručeně mezi mé nejoblíbenější.

Jak vycvičit draka

Jak vycvičit draka (2010)

Tahle pohádka mě popravdě hodně překvapila a nečekala jsem od ní tolik, kolik mi toho nabídla. Moc se mi líbil příběh - ti draci, co nekradou jídlo pro sebe, silní vikingové, mezi nimiž byl malý Škyťák, snažící se zapadnout mezi ostatní, který náhodou chytí nejobávanějšího draka... U něj, u Bezzubky, se mi líbilo, že zprvu sice vypadal trochu hrozivě, jak nejspíš vypadat měl, ale pak se z něj najednou vyklubal roztomilý drak. Vždycky se u téhle pohádky musím smát, je vážně skvělá.

Legendární parta

Legendární parta (2012)

Další animák, který mě moc překvapil a potěšil. Radši jsem od toho moc nečekala, ale nabídlo mi toho spoustu. Spojení Santy s Vílou Zuběnkou atd. plus k tomu Jack Frost je vážně zajímavá kombinace a po shlédnutí filmu jsem uznala, že i moc dobrá, k příběhu se vážně hodí. Když už jsem u toho, samotný příběh Jacka se mi moc líbí, dojal mě. Yettiové byli skvělí a skřítkové taky. Ve filmu bylo sice spoustu efektů, ale podle mého názoru příběh nijak nezastínily, hodily se tam a byly moc pěkný a originální. Film jsem viděla s dabingem i v původním znění, dabing není špatný, ale to původní znění je prostě původní znění, zvlášť když Santa se Zajícem mají i jiný přízvuk, což v dabingu nijak nezaznamenali. Každopádně určitě za *****, můj nejoblíbenější animák je Jak vycvičit draka a já se stále musím rozmýšlet, jestli se mi Legendární parta nelíbila víc. U mě prostě jeden z nejlepších animáků.

Na vlásku

Na vlásku (2010)

Na vlásku je nádherná pohádka, plná krásných, chytlavých písniček, skvělých vtipů a scén, no a samozřejmě lásky. Párkrát mi tahle pohádka vehnala i slzy do očí ať už dojetím nebo smíchem. Vždycky se na Na vlásku ráda dívám. Patří mezi mé nejoblíbenější animované pohádky.