Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (45)

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Tak nikdy jsem netíhnul k seriálu A-team, ale můžu říct že film mě naprosto překvapil až nad očekávání. Akce od začátku filmu až po poslední titulky prostě něco co dokáže zaujmout žádný zbytečný kecy, sice jak se tam objeví ženská může člověk čekat že ji zase bude někdo zachraňovat ale tohle dopadlo ještě dobře, na efekty bezvadný sice tam je několik no vlastně víc kiksů ale na to se u takovýdleho filmu nemůže koukat. Dávám tomu tak 82% pro mě dobrý.

plakát

Báječná léta (1988) (seriál) 

Můj nejoblíbenější zahraniční seriál, nevynechal jsem jedinej díl.

plakát

Banda na výletě (1995) 

Nemůžu uvěřit tomu, že jsem to dokoukal až do konce. Tenhle film je slabší náhražkou za film Zvěřinec časopisu National Lampoon z roku 1978, to ještě byl humor humorem, nicméně na rok 1995 docela slušnej výkon, na procenta to vidím takhle 30%.

plakát

Bitevní loď (2012) 

No...,co napsat teď se mi hlavou honí divoký myšlenky, sotva co film začal, začalo se to vyvíjet docela slibně poslaly signal někam pryč a čekaly mrtě asi let než se něco začalo dít. A najednou se ocitáme v suprovým dění jedna akce stíhá druhou pozor začíná to být trošku i napínaví kdy marina začne pátrat co to vlastně přistálo v moři za zkroucenej vrak. Film je dobře "navrženej"..., jenže když už sem se začal kochat tím co se mi dostává na monitor začne se najednou objevovat americká hrdost kdy na plovoucím muzeu najednou se kde se vzali tu se vzali vylezou veteráni snad ze všech válek co amerika poslala do světa, no a tam se nám to začíná pomaličku naklánět na pravobok, nebo levobok? netuším kam protože to co se na moři dá pořídit s několikaset tunovou lodí to snad ani nejde provést. kdyby si odpustily svou americkou hrdou vztyčenou hruď kde se americká vlajka opět třepotá na bílém stožáru tak by se to dalo ještě zkousnout ale může mi proboha někdo vysvětlit co tam dělá Rihana??? to ji někdo zavolal hele mám tu chlapka co shání nějaký koště do filmu? Tam si myslím je ten kámen úrazu, film je dobře obsazenej nemůžu si stěžovat ale zpěvačka co za to dostala zaplaceno asi víc než já vydělám za jeden rok i za více roků tak si myslím že to nebyla správná volba. Kdyby to bylo hodnoceno na procenta je to někde okolo 50% jak já říkám na zkouknutí dobrý ale jinak žádná sláva.

plakát

Carrie (2013) 

Stephena Kinga jako spisovatele mám rád, jeho knížky se čtou sami sice když se toho chopí kdejaký režisér člověk se pak bojí co z toho nakonec vyleze a jak moc se nebude držet knižní předlohy ale musím uznat že i když sem se k románu Carrie ještě nedostal velice rád si ji přečtu protože filmové zpracování na mě pozitivně zapůsobilo. Jedním dechem zkouknutej film.

plakát

Croodsovi (2013) 

tomuhle já říkám naprostá pohodovka, nejde tomu nic vytknout, skvělá animace, děj, prostě perfektní

plakát

Elysium (2013) 

Nevím co většině "kritiků" zde vadilo na tomhle sci-fíčku podle komentářů to hodnotím na velmi slabý béčkový nízkorozpočtový film kterej snad ani nestojí o to abych si ho pustil snad ani na telefonu, prej rozklepaná kamera sakra vždyt je to lepší než sáhodlouhý bezstřihový nájezdy kamerou na věčně upravený filmový hvězdy. Konečně zase někdo natočil film na kterej se dá koukat, kterej chytne od začátku. Obyčejně bejvám kritickej co se zbraní, střelby, vozidel týká ale tady neshledávám nic nad čím bych se měl pozastavit, no dobře možná tam něco bylo...u tohodle filmu na to kašlu napíšu že se mi to prostě líbilo. Kdo má rád akci, pořádný sci-fi a nečekaný zvraty tak si tohle pustí jo a ještě něco k místním rejpalům ohledně španělštiny s anglickým přízvukem nebo obráceně, to chcete radši koukat jak českej dabing (nemyslím českou klasiku známou ve světě) naboural vyloženě scény kde by čeština nabourala smysl scény? jsem hodně zvědavej jak to Mahdal a jiní zase zničí, bez přízvuku a podobně.

plakát

Gravitace (2013) 

Tenhle pro někoho úchvatnej film mě absolutně zklamal, dávám jen dvě hvězdičky jedna za to že to Sandře Bullock v krátkých vlasech sluší a druhou za to že sem to vydržel dívat se až do konce. Nic závratnýho, asi jsem od toho čekal víc.

plakát

Hellboy (2004) 

Naprosto pohodovej film na sobotní večer při lahvince vína kdy člověk může vypnout a na nic nemyslet jen si užívat hlášek, Pražskýho Žižkova coby Úřadu pro výzkum paranormálních jevů, a perfektního děje.

plakát

Interview (2014) odpad!

tak tohle mělo být to co uráží Severní Koreu? no hodně mě to zklamalo na to kolik reklamy si tenhle film udělal, nemám víc co bych dodal.