Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (129)

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Až mrazí čeho ta mašinérie byla= je schopna. Oni jiní nebudou.

plakát

Tichaja zastava (2011) odpad!

Nechci znevažovat téma, ale film znevážili sami tvůrci. A zas ty jejich stupidní dialogy.

plakát

Cirkus Bukowsky (2013) (seriál) 

Pro mě dobrý, ale z 5 hvězd jsem jednu ubral. Na scénáři měli dát víc pravomoci nějakému odborníkovi, protože po takových projevech zásahovky nebo těch autosledovaček jsou policajti spíš k smíchu a nejen ruský mafii. Tohle to ten seriál málem devalvovalo k těm rychlokvašnejm. Jinak, to hulení skoro všude je boží, jen aby EU ten seriál nezakázala.

plakát

Mamon (2015) (seriál) 

Fakt super, jen mi přijde nepravděpodobný, aby v Česku bylo "toooliko" napravených. Kéž by se aktivovalo svědomí i těm pravým vychcanům.

plakát

Bitva o Sevastopol (2015) 

Dostaly mě ty písně od Polina Gagarina a Okean Elzy.

plakát

Oko v oblacích (2015) 

Názorná ukázka rozdílu chápání jednoho problému s dvojím pohledem. Jedna strana si vlastně dělá co chce bez pravidel a druhá se za nějaká pravidla chce schovat. Jenže bez ohledu na stranu kam patříme, tohle je vážně boj a je třeba rychlých rozhodnutí. Ty vychcaný politiky bych ještě pochopil, jenže voják, kterej nesplní rozkaz a navíc ve vyhrocené situaci (a v tomto případě hrozilo, že zařve uvedených 80 lidí někde v davu a, díky jeho otálení, i ta holčička) by si, dle mého neměl už ani škrtnout. Pokud to takhle opravdu chodí, že každej voják bude chtít polemizovat o rozkazu, západní civilizace zanikne ještě rychleji.

plakát

Máte slovo (2008) (pořad) 

Jílková možná svým vlezlým a jakoby neprofesionálním projevem nemusím tolik nadchnout diváka, ale mám za to, že tou svou harantí votravností musí někdy votravovat a nejspíš do ouzkejch přivedla i nejednoho panáka, kterej jí podceňoval.

plakát

Přežili jsme invazi (2012) 

Vono je asi těžký točit po "Ryanovi" válečnej film. Ty bojový scény z něj jsou téměř nepřekonatelný, a tak to následovníci maj a budou mít obtížný. Bylo skoro úsměvný i to, když skupina v týlu nepřítele přechází v chumlu několikrát volnej prostor, ale hodnotím i statečnost tvůrců se do toho pustit, ovšem hlavní je, aby Little v sérii nepokračoval, jinak půjde i o přežití diváků.