Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři úhly pohledu na jedno téma, tři strany diskutujících, tři čtvrtě hodiny živého vysílání. Neřešíme problémy politiků, ale témata, která působí starosti občanům a řešíme je přímo s nimi!
Na každé ze tří stran trojúhelníkového studia, v němž povede moderátorka debatu, jsou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: dvě dvojice odborníků a tři občané. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho. Navíc si všichni diskutující do studia mohou přivést své stoupence. Publikum tak bude dotvářet atmosféru živé debaty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ano jsme národ, který spíše než jedná tak debatuje, komentuje a stěžuje si. Je to tak i já jsem taková ale snažím se s tím něco dělat. Těžko říct zda změníte velikost díry státního rozpočtu tím, že si koupíte rohlík na kterém také platíte státu daně a není to jenom rohlík je to všechno. Často propíraná zpackaná státní maturita které jsem byla taktéž součástí - mě tato diskuze naprosto pobavila. Kauza s prohibicí a metylem v chlastu je také další debata co mě baví a smíchy se potrhám u výroku : " Otrava metylalkoholem je něco jako přírodní katastrofa...." h**vno pánové jedná se o systematické otravování národu. Co přijde dalšího kromě otráveného tvrdého a posypové soli na chipsech opravdu netuším....ale paní Jílkovou si pouštím pouze v krizi - to znamená pokud není nic jiného v televizi. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Máte slovo je pořad, ve kterém nikdy nemáte slovo, protože vás vždycky někdo přeřve. Když to není Michaela Jílková, je to debil z protější strany či ječící publikum. Jen o málo lepší jak diskuse na Novinkách.cz. Jen o málo horší jak žvásty pupkatých jezeďáků večer v knajpě. Inteligenčně srovnatelné. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Paní Jílková, když dovolíte vzal bych si ted na okamžik slovo já, abychom si vzájemně neskákali do řeči. Máte asi zamlžené brýle, dle mého skromného odhadu. Vidíte vůbec přes ty obří popelníky? Víte,že v rozmezí 45 minut s žádným problémem nehnete. To jste nevěděla. To Vám nikdo neřekl? Tak už to víte ode mě a proto na vaše tlachání o problémech tížících naši už tak pojebanou společnost, nejsem zvědavý. Sice jdete jakoby s lidem, ale ve vaší relaci se k ničemu nedospěje. Je to jen teatrální show, aby zaplácla volné místo ve vysílání, které je den ode dne volnější a prázdnější. Když Váš pořad zmizí z obrazovky, nic zásadního se nestane. Je to stejné jako když každý čtvrtek večer po Vašem vysílání jde život dál a k žádným změnám nedochází. Raději konejte než naprázdno tlachejte. Díky a vracím Vám slovo. 0% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hyperbolické vyjádření současného postavení a role sdělovacích prostředků v mediokratickém světě. 1) 40letá Michaela Jílková ukázala, co v ní dříme, v zábavném pseudodiskusním pořadu Kotel a nyní stejnou show předvádí v decentnějším (lze-li v jejím případě takového slova užít) veřejnoprávním vydání. 2) Málokde je vidět neschopnost demokratického uspořádání společnosti účinně řešit problémy tak markantně, jako v pořadech tohoto typu. Agresivní sebestřední hlupáci v roli veřejného mínění se vyhladověle vrhají (Trhej, Azore, trhej) na blazeované politiky shlížející na tento plebs z výšin svých vysokých platových tříd (Ano, i s takovými lidmi, Osvalde, musíme pracovat.) a všechno to s příznačnou neschopností dobrat se jakéhokoli výsledku řídí dryáčnická Michaela Jílková masírující si vlastní ego zaklínadlem obyčejní lidé. 3) Hlavní nedorozumění spočívá, domnívám se, v tom, že mnoho diváků má podobné diskuse za pořady publicistické, které presentují nejen popis událostí, ale i postoje k nim. Jádro pudla je v tom, že ve skutečnosti jde o pořady zábavné. Sdělovací prostředky nabízejí starořímské "chléb a hry" (v tomto případě tedy hry), jejich účelem je zvýšit sledovanost, zajistit ventil pro nespokojené ovčany a především nás všechny pěkně pobavit. Tak se bavím. Známou protagonistku Jílkovou pak mohu směle zařadit po bok kokoktajícímu Pitkinovi nebo Donutilovi vyprávějícímu veselé historky z natáčení. 4) A vám, milí spolukomentátoři, doporučuji totéž. Bavte se. Protože jinak byste si museli hodit mašli. ()

Bedy 

všechny recenze uživatele

Michaela Jílková není zaujatý člověk, který nikomu nenadržuje. Talkshow se liší od pořadů podobného žánru a formátu, kde jsou moderátoři zaujatí a tím pádem se nic objektivního nedozvíme. M. Jílková dokáže z pozvaných hostů vytáhnout podstatné věci, které jsou pro diváky důležité. Jakmile se konverzace odchýlí od daného tématu, Jílková své hosty a publikum ve studiu upozorní. Libí se mi její zapálenost a myslím že pro diváky je velice sympatická. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Michaela Jílková si dne 29. ledna 2011 zlomila při pádu na náledí pátý bederní obratel páteře, a musela tak vynechat natáčení dvou epizod pořadu. Jednalo se o první zrušená natáčení v její kariéře moderátorky diskusních pořadů (moderovala i v osmém měsíci těhotenství, se zlomeným malíčkem na noze, horečkou či angínou). Dalších epizody moderovala v korsetu a o berlích, do studia ji vozila sanitka a v šatně měla lůžko. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama