Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Jiná země (2011) 

Jak byste to udělali, kdybyste měli druhou šanci, druhou alternativu, druhý život a byla by ta varianta lepší?

plakát

Navždy spolu (2012) 

aneb jak Channing Tatum o koule přišel... přehlédnu-li, že to bylo podle true story...

plakát

Válečný kůň (2011) 

Nechci se chlubit, ale já to říkala, že to bude infantilní blbost. Lidi co ví něco o koních se na to dívat vůbec nemůžou.. Výsměch! Je to film na nedělní odpoledne, kdy nedávaj nic jinýho.. Malym holčičkám se to snad líbit bude :).

plakát

Poupata (2011) 

Tenhle film si drží stejnou linii děje, asi jako když se vypne kardio a na obrazovce plyne jen jednotvárná rovná čára. A i když už se ,, něco" dít začne, s tou čárou to absolutně nehne a tak se nekoná vlastně žádné vzrůšo co by vám ten stejnej tón trochu zčeřil...

plakát

Drive (2011) 

Pro mě perfektní film. Nenudila jsem se, výborné herecké výkony a úžasná hudba! Až na těch pár set chyb zasloužené 4*

plakát

Warrior (2011) 

Zážitek..

plakát

Foo Fighters: Back and Forth (2011) 

Nečekala jsem ani jinej výsledek než 5*. Nečekala jsem, ani takhle upřímný pohled do zákulisí FF.. Z vyprodané Wembley hall jsem měla husí kůži. Dokonalý dokument o legendárních Foo Fighters. Možná to je tím, že jsou pro mě ti nejlepší, ale, který jiný dokument o kapele by mě bavil tak skvěle jako o nich?

plakát

Mechanik (2004) 

Ten konec, ach ten konec, taková škoda. Ale 5 * dávám Christianu Balovi. Za ten výraz, za to tělo.

plakát

127 hodin (2010) 

Během celého filmu jsem měla neskutečnou žízeň, mám ji i teď jen si na něj vzpomenu :)). Přes pár nezajímavých chvil musím říct, že Franco byl skvělý a věřila jsem mu celou dobu. Líbilo se mi, že ten příběh nebyl nijak pozměněn a přikrášlen, či zdramatizován tak, jak to u filmů podle skutečnosti bývá. Opravdu věřím že Ralston zažil všechno stejně. Také dávám plus za úvodní a závěrečné titulky, které poukazují, že i když prožíváte jedny z největších okamžiků života, běh věcí se nemění a vaše změna je jen jehlou v kupce sena. Bože já mám žízeň :D.

plakát

Spider-Man 3 (2007) 

Tobey, za ten tvuj věčně přistupidnělej výraz, bych ti dala facáka. Nejhorší z dílů Spajdyho. Asi padesátkrát už byl Spiderman mrtev, ale opět povstal a zvítězil a k velké radosti i urovnal všechny své vztahy, jaký krutý a nemilosrdný happyend.