Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Přelet nad kukaččím hnízdem

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975)

Nicholson je skvělej, Forman je skvělej, všichni jsou prostě skvělí! A já čučím jak puk na to, že už 14 let předtím než jsem se uráčil narodit do tohohle blázince, se točily filmy jako je tohle. To je prostě majstrštyk s velkým M a já tímto končím, jelikož nejsem hoden toho, abych Přelet dál hodnotil!

V jako Vendeta

V jako Vendeta (2005)

Dámy a pánové, tak přesně tohle já můžu. Kdyby mi chtěl někdo udělat radost, vemte mě do kina nebo někam přesně na tento druh Sci-Fi, protože přesně tohle je šálek mého čaje. Hodně mi to připomínalo Euilibrium, což je mimochodem taky majsterštyk, ale tohle bylo prostě ještě lepší! No a ta Natálka do toho, fakt mě to dostalo!

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Když jsem byl ještě základní školou povinný, koukal jsem na Terminátora dvojku pravidelně. Když jsem ho však nedávno chtěl ohodnotit, říkám si, vždyť já už ani porádně nevím, jak to tam všechno bylo, tudíž jsem s hodnocením počkal a řekl si, že se na film musím v nejbližší době podívat znovu. Dokopal jsem se až dnes a teď nevím co napsat. Terminátor 2 je pro mě prostě a jednoduše nejkultovnější film a nejlepší Sci-Fi, co jsem kdy viděl. Ať si každej říká co chce, ale ta myšlenka s budoucím průběhem našeho světa podaná v týhle podobě, je více než mrazivá a zarážející! Jedním slovem nádhera a třemi číslicemi 100 %!!

X-Men: První třída

X-Men: První třída (2011)

Jedním slovem FAMÓZNÍ!! Podle hodnocení jsem čekal hodně, ale ne tohle. Myslím si, že o filmu už bylo řečeno v komentářích až až, já bych chtěl jen upozornit na to, že vidět všechny předchozý díly je velkou výhodou, ikdyž se to dá přežít, pokod jste nějakej vynechali. Myslím si, že se v tomhle X-menovi vysvětlilo skoro všechno a je opravdu zážitek si na tehle film zajít do kina! Nejilnější scéna byla pro mě bezkonkurenčně Magneto versus ponorka, to jsem byl opravdu na vrcholu blaha!! A vím, že už jsem na to asi starej, ale chci taky nějaký supr mega schopnosti kurva!!