Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Zlo s lidskou tváří (2019) 

Prvně bych chtěla složit poklonu Zacu Efronovi, tomu sladkému hošíkovi z HSM, kterého jsem obdivovala jako puberťačka. Jak dokonale dokázal ztvárnit toho šarmantního, charismatického a ďábelského psychopata. Při sledování reálných záběrů na konci filmu mě až mrazilo, jak to zahrál věrohodně. Mrzelo mě, že se vlastně celý film točil okolo vztahu Ted x Liz. Jediné co filmu chybělo, bylo více flashbacků vražd, samotná poprava, náhled do jeho zvrácené mysli,apod. Trochu akce by jedině prospělo.

plakát

Les sebevrahů (2016) 

Natalie Dormer je skvělá herečka. Miluju jí v Game of Thrones. Od tohohle hororu jsem očekávala trochu víc. Byly tam asi 3 lekací scény,které mě nechaly naprosto klidnou.Nápad na tohle téma byl skvělý,ale já bych se uchýlila jiným směrem. Pro mě to nebyl horor. Ovšem byl hezky zpracovaný.Dala bych tam více tajemna,nebo bych z Taylora Kinneyho udělala nějakého psychopata,který v tom lese lidi vraždí a má někde v podzemí své trofeje :)

plakát

Hon (2012) 

Nemám slov. Film mě dostal..

plakát

Návrat do Silent Hill 3D (2012) 

Celkově se mi film líbil,ale když jsem myslela že se to konečně Silentovsky rozjede,byl konec :/ Chtělo by to více děje,více příšer-které zde moc příležitostí neměly.Proto hodnotím jako průměr.

plakát

Počátek (2010) 

Naprosto úžasná myšlenka,úžasný film. Neshlédnout Inception,tak mi něco v životě bude chybět :) . Ch. Nolan předvedl opravdu skvělý film,propracované detaily,skvělé obsazení. Od začátku do konce jsem z obrazovky nespustila oči a hltala film jedním dechem. Naprosto perfektně zvolená hudba,která tomu dodávala šmrnc. Dávám 5 hvězdiček,protože tohle si nic jiného nezaslouží.Po skončení mě Cobb nenechal chladnou a přemýšlela jsem o filmu jako o celku ale také o konci. Pro mě nejlepší film všech dob,hodnotím na 110%!

plakát

Mučedníci (2008) 

Docela zvrácený film,který mě ze začátku nějak moc neoslovil,ale přecejenom má své "kouzlo". Mučení za účelem osvícení- nepředvídatelný průbeh a to se mi líbilo.Co bude po smrti-otázka nad kterou visí a bude viset otazník.První a druhá část mi přišla celkem rozdílná,daly by se rozdělit na dva samostatné filmy.Překvapil mě konec,který jsem opravdu nečekala.

plakát

Tunel smrti (2005) 

Opuštěné bývalé sanatorium, skvělá atmosféra,dost lekaček. Trochu to kazí amatérští herci a celková zmatenost scén,které se prolínají a člověk je pak lehce zmaten. Já tomu filmu dala šanci a podívala se na to i z jiné strany a dívat se na to určitě dalo.