Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (22)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Tento film pro mě byl velkým zklamáním. Počítačová úprava a efekty zastiňují děj, který je zde pouze jako nutnost, nikoli přednost. Postavy nudné, hudba hrozná. DiCaprio nefunguje.

plakát

Plán útěku (2013) 

Čím je Arnold starší, tím je lepší, v tomto filmu obzvláště sarkastický a zábavný. Bohužel je film jako celek pěkná ptákovina - spousta hudby a zbytečných záběrů.

plakát

Český žurnál - Dělníci bulváru (2014) (epizoda) 

O českém bulváru ani pseudocelebritách nevím zhola nic, a musím říct čistě bez emocí, že po shlédnutí tohoto dokumentu jsem si ho udělala.. pan novotný je k smíchu, stejně jako olga štiplová (její hlubokomyslné filosofování mě skutečně rozesmálo), tečka. Jestli dostali málo nebo moc prostoru dokázat, jak moc jsou "nad věcí" a o kolik jsou lepší než "ti, o kterých píšou" není důležité. Ukázali totiž, jací doopravdy jsou.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Dlouhá nudná přehlídka testosteronových fantazií. Ve velkém okrádat lidi, necítit za to vinu a dostat pouze 3 roky ve vězení - americký sen! Stejně tak jako brát drogy, kurvit se a zničit vlastní rodinu. Nicméně DiCaprio předvedl skvělý výkon.

plakát

Sněhurka (2012) 

Infantilní slátanina.

plakát

Hříšná láska (2001) (seriál) 

Únosy, vraždy, intriky. Nadprůměrná telenovela plná napětí a humoru, třeba když si Diego v rozčílení uřízl culík!

plakát

Proboha! (2008) 

Jediné, co mi v tomhle "dokumentu" vadilo, bylo, že se tam ani jednou nezmínil o člověku, který v něco věří, ale nemá potřebu to definovat. Proti věřícímu člověku postavil ateistu a skeptika, ale ani jednou nepřipustil možnost, že se dá věřit prostě v něco vyššího - nebýt v církvi, a přesto být inteligentní bytost. Jinak skvělá podívaná. 90%

plakát

Herkules v New Yorku (1970) 

Začátek byl snad to nejhorší, co jsem kdy viděla, ale najednou to byla neuvěřitelně zábavná slátanina. Za to "cenkjů" si jednu hvězdičku zaslouží.

plakát

Chaotická Ana (2007) 

Od začátku do konce dechberoucí a úžasná záležitost.