Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (42)

plakát

Nabít a zabít (2006) 

Kdo dal méně než čtyři hvězdičky, film nepochopil.

plakát

Batwoman (2019) (seriál) odpad!

Feministická blbost, urážející původní komixová dílka. Autoři by měli dostat pár facek. Zvládl jsem první dva díly a doteď se cítím jako kdyby mne někdo duševně znásilnil.

plakát

Pepek námořník (1980) 

Za mne jeden z nejlepších výkonů Robina Williamse. film je hrozná blbost, ale v kuse vás provází vzpomínky na dětství. Williams a Duval podávají životní výkon. Williams předvádí hereckou genialitu, kterou má jen pár herců. Ač zde lidé nadávají, mne film vrátil ve vzpomínkách 30 let zpět a jako dospělý člověk na prahu 40ti let jsem si film užíval. Vrátily se mi vzpomínky, kdy jsem jako malé dítě seděl u VHS přehrávače a v angličtině bez titulků sledoval Pepka Námořníka. Vrací se mi vzpomínky na to, jak mi táta říkal, že mám jíst špená, abych měl svaly a jak jsem si formoval základní pojmy jako jsou morálka, spravedlnost atd.  Za mne životní výkon Robina, hned po filmu Bicentennial man. Tak jako tak, je toto dílo pro mne ukázkou toho, jak skvělý herec doláže přivést k životu postavu, kterou jsem sledova jako dítě v kreslené podobě.

plakát

Moon Knight - Problém s akvarijní rybkou (2022) (epizoda) 

Pouštěl jsem trochu s obavama. V poslední době je těch seriálů na toto téma krapet hodně a většina jich v poslední době stojí za houby. Po deseti minutách jsem věděl, že se mi bude seriál líbit a po dvaceti, že si ho zamiluji. Nemám co vytknout. Jedno z mála děl za poslední dobu, kde mne nenudila ani sekunda. Skvělá hudba, skvělý střih, skvělý suchý humor. A co se mi nejvíce líbí - konečně hrdina, se kterým se může člověk identifikovat. Blázen, co si povídá s rybou. Ztroskotanec, který tak nějak přežívá, bojuje s osudem, neví která bije, ale stejně se nevzdává. V některých pasážích jako bych se viděl.

plakát

Moonfall (2022) 

Řadové SF bez nápadu, při kterém fyzika pláče. Pokud fakt nemáte co na práci a večer se nudíte, ideálně s láhví....něčeho tvrdšího, asi to dokoukáte.

plakát

Halo - Kontakt (2022) (epizoda) 

Za mne zklamání. Výprava a celkové zpracování těžce zaostává. Děj se zatím točí o tom, jak zlí politici a generálové hrají špinavou hru. Taková horší kopie Mandaloriana. Někteří řežiséři a scénáristé by prostě měli dostat za své dílo přes ústa. PS. Nechápu, jak fandové Halo toto mohou schvalovat, s původním dílem to nemá nic společného.

plakát

Válka zítřka (2021) 

Za mne první polovina filmu super. O nepříteli se nic neví. Vše se nechává představivosti diváka. Tady půjdeš do budoucnosti, kde je lidstvo skoro vyhlazené, týden budeš bojovat a pak když budeš živý, tak se vrátíš. Po první bitve v budoucnosti začíná film nudit. Ke konci už tak nějak doufá, aby toho vše byl konec.

plakát

Rozhněvaný muž (2021) 

Rozhodně něco, co jsem od GR nečekal. Film je vlastně v každém okamžiku průměr. Zápletku filmu vám prakticky prozradí název. Bystrý divák se dovtípí o co jde během první přestřelky. Akční scény neurazí, ale nenadchnou. To samé kamera zvuk atd. Ale tak nějak na film prostě musíte koukat až do konce a najednou si řeknete: Ona to byla vlastně fakt luxusní pecka. Jak se říká nakonci jiného filmu od stejného řežiséra: Když chcete být králem džungle, nestačí se jen tak chovat. Vy jím musíte být. A nesmí o tom být pochyb. Protože to pak plodí jen chaos a vlastní zkázu.....to mám od své královny :)

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Nevím, proč všichni film hodnotí tak negativně. Je to klidná oddechovka na nudný večer. Do jedné ruky jointa, do druhé panáka, k tomu milou holku po boku a máte hezký večer. Místy se zasmějete, akční scény jsou docela povedené. Já jsem spokojen.