Reklama

Reklama

VOD (1)

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (669)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Táhne se to jak sliny vod huby nemrtvýho tygra. Dialogy a logika smrdí podpažďákem zombie pěšáka. Naroubovanej týmovej paskvil je spíš otravnej než zajímavej a zamlžování nebo rozostřování scén je fakt lahůdka, asi jako kdybyste si chtěli dát k točenýmu pivu krupičnou kaši 🤮 Pár dobrých momentů se ale najde, akce je celkem dost, avšak začíná se rozjíždět až spíše ke konci. Nemám potřebu to vidět někdy znovu, spíš mi moje hlava nabízí slovo: zbytečný. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Kolosální trash s otravnými postavami a nevkusným rozostřováním obrazu za nimi, který ale udrží pozornost, protože se v něm děje dost “pleasing” věcí pro fanoušky žánru. Rozpačitý divácký zážitek jakž-takž zachraňují taky Bautista, který je nejenom muskalatura ale i osobnostní tahoun, a zombie tygr, který by toho slaďáka od Anga Leeho sežral jedním hltem! ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle Snyderovi moc nevyslo. Film vypada jak mix Rychle a zbesile, Planety opic a Mad Maxe, coz by sice nevadilo, jenze je to cely proste demence o nicem. Pribeh je naprosto dementni a predvidatelnej, a to i s ohledem na typ filmu, jediny plus je za nepredvidatelny poradi smrti hlavnich hrdinu. Hlavni particka je taky naprosto tragicka, naprosto nezajimava, necharismaticka smeska debilu, ktery vam jsou ukradeny a to bohuzel i vcetne Bautisty, jedinej trochu fajn je nemeckej kasar. Trikove a krvave je to sice super, musim pochvalit Snydera za minimalizovani zpomalovacek, ale tady to zas zabiji silena vecne rozmazana kamera. Dve a pul hodiny jsou taky tezce prestreleny, standardnich 90 minut by vice nez stacilo, ale zase nemuzu rict, ze by to vylozene nudilo nebo tu byly nejaky vylozene hluchy mista na cemz ma velkej podil taky hodne fajnovej soundtrack. Celkove proste po vsech strankach prumerna hovadina a zklamani. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Filmy o zombíkoch ma nikdy moc nebrali, až do kým som nevidel od Zacka Snydera Úsvit mŕtvych. Ten film do dnes považujem za najlepší film, kde mŕtvy žijú, chodia, kušu a dostavajú headshoty. Armáda mŕtvych ma bavila. Určite to nie je najlepší film s touto háveďou, ale to nikto ani pred tým netvrdil, že bude. A aký je výsledok ? Za mňa spokojnost. Dostal som niečo čo som si dosť užil, nenudilo ma to, bavil som sa a hlavne ma zaujal netradičný príbeh. Veľké plus sú aj zombíci, ktorý nie sú úplne obyčajný a ich šéfa jednoducho nechcete nasrať.  Okrem príbehu, zombíkov či prostredia filmu, mi veľmi sadol aj casting s Bautistom na čele. Nepamätám si, že by hral v lepšom filme (Strážcov galaxie nerátam, pretože tam nehral hlavnú rolu). Efekty, kamera, strih, hudba, Cranberies a ich Zombie, všetko mi tu prišlo v pohode a ako som už hovoril na začiatku veľmi som si to užil, až tak, že sa divím tomu nízkemu hodnoteniu. Buď som videl iný film, alebo ľudia Zacka po DC komiksoch nemajú radi. 80% - 4* ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Nevim, jestli je to mým pandemickým absťákem po kině či tuctových blockbusterech, ale tohle sračkoidní guilty pleasure - který naprosto amatérsky kombinuje zombie horor a heist akčňák napumpovaný na koňskejch steroidech - mě fakt bavilo. Notorický papaláš Snack Zyder nejspíš podlehl nostalgii, a vrátil se ke svým tvůrčím kořenům - respektive k žánru, který nakopl jeho turbulentní režisérskou kariéru. A výsledek? Ve zkratce: úvodní titulky boží, cast v čele s Davem Bautistou sympatický, ale berouc v potaz veškerý superlativa je 'Army of the Dead' taková ta klasická laxní béčková chujovina určená na víkendový večer, která je ovšem instantně poutavá díky své gamifikační koncepci, a divácky velmi atraktivní svou primitivní přímočarostí a líbivou předvídatelností - o Snyderově brutální adikci na vizuální fetišismus a excesivní stylizaci (což je samostatná kapitola) radši ani nemluvě.... Samozřejmě, pár originálních dějových clusterfucků by se našlo, ale snímek je tak dramaturgicky nekoherentní a překombinovaný, že ani ten nehorázně iritující a příliš extenzivní antiklimax, kterej spíš připomíná bollywoodskou telenovelu, v závěru nakonec není nijak relevantní - páč logika je zde naprosto cizím elementem.... V rezoluci je přesto 'Armáda mrtvých' více či méně zábavnou opulentní akční a záměrně brakovou podívanou, kterou nelze brát jakkoliv vážně - i když jsem skálopevně přesvědčen o tom, že kdyby Snyder kašlal na tu pateticky pojatou serióznost, a koncipoval 'Army of the Dead' jako punkově odvázanou absurdní gore komedii, neváhal bych nad vyšším hodnocením. Každopádně za potenciální mexický pokračování bych se určitě nestyděl. Renesance - nebo spíš zmrtvýchvstání - žánru se ale nekoná - přitom ten potenciál z toho smrděl jak čpavek z čerstvý galský ryby.... // VERDIKT: 7,2 tygřích mršin z 10 // #MAKEZOMCOMGREATAGAIN! ()

Galerie (59)

Zajímavosti (25)

  • Režisér Zack Snyder uvedl, že jednou z nejnáročnějších sekvencí z hlediska obtížnosti natáčení byla úvodní scéna, kdy vojáci bojují se Zeusem. Natáčení probíhalo celkem pět týdnů, protože Snyder chtěl využít přirozeného světla. (HellFire)
  • První film Zacka Snydera natočený na digitální film. Všechny předchozí filmy byly natáčeny na 35 nebo 65 mm film. Jedinou výjimku tvoří epilog z Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021), který Snyder natáčel digitálními kamerami kvůli pandemii koronaviru. (HellFire)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

06.07.2021

Tak se zdá, že si Zack Snyder (Muž z oceli, 300) přece jen splní další svůj sen. Tedy alespoň částečně. Známý režisér totiž předělal svůj starý koncept na Sedm statečných ve Star Wars univerzu, který… (více)

John Wick hlásí další posilu

John Wick hlásí další posilu

18.06.2021

Čtvrtý John Wick se začne točit už tohle léto na lokacích ve Francii, Německu a Japonsku. A právě z poslední zmíněné země teď dorazila čerstvá posila, obsazení totiž doplní také herec Hirojuki Sanada… (více)

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

13.06.2021

Režisér Zack Snyder má za sebou čerstvě zombie akční thriller Armáda mrtvých pro Netflix, se na streamovací službě alespoň coby v počtu zhlédnutí zaznamenal obří úspěch. Tím ovšem jeho spolupráce s… (více)

Reklama

Reklama