Reklama

Reklama

Jaké tajemství skrývá nová posila bezpečnostní firmy? Kdo je vlastně tajemný H. a jakou má minulost? Tohle bude pro Los Angeles dlouhá noc... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (751)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Tržby USA $26,306,539 ║ Tržby Celosvetovo $76,306,539▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Ritchie to vie roztočiť! Máme tu takého takmer bratríčka Horlivosti (HEAT). Dejovo pospájané z viacerých uhlov aby sme bolo viac pri sledovaný pozornejší. Dravosť tomu nechýba a likvidita je najvyššej úrovni. Statham v úlohe na mieru. Postoj rozhnevaného muža tu je riadne cítiť a aj vysvetlený, na škodu je že vedľajšie postavy tu nemajú trošku lepší základ, takto to je taká dosť vyradovačka v boji bez kúska súcitu a aj empatií. Bolo by to o triedu lepšie ak by sa s tým o máličko Ritchie vyhral. /80%/ ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Jakoby si po víceméně optimistických a veselých Gentlemanech Guy Ritchie řekl, že to musí nějak srovnat. A natočil nejtemnější a nejzlejší film svojí kariéry. V Rozhvěvaném muži omezil svoje trademarky. Nestříhá a nevypráví se tak zběsile, nikam se nespěchá a film tak má čas zalézt člověku pod kůži. A vyvolat dost nepříjemné pocity. Atmosférou připomíná Ritchieho novinka něco mezi filmy S. Craiga Zahlera a sedmdesátkovými thrillery a díky nechronologickému vyprávění dovede udělat z celkem béčkového příběhu něco, z čeho člověk nespustí oči. A pak tu máme Jasona Stathama, který nikdy v životě neměl lepší roli. Díky jeho nekompromisnímu výrazu a Ritchieho nečekanému přístupu k režii (ta hudba!) je nakonec vlastně dost nepříjemné na film koukat. Je z něj cítit zlost, hněv a agresivita deroucí se na povrch, přičemž oba pánové dělají všechno pro to, aby co nejvíc pozdrželi okamžik, kdy vypuknou jatka. Je to až mučivé, ale funguje to výtečně. Ritche natočil úplně jiný film, než by od něj jeho fanoušci čekali. Tenhle rázný úkrok stranou ukazuje, že jako filmař ještě zdaleka nepředvedl všechno, co umí. Mám z něj a ze jeho novinky radost. Obrovskou. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Nová Ritchieovka je nakonec lehkým zklamáním, těšil jsem se na větší pecku. První půlhodina je fantastická, Ritchie buduje kult osobnosti svého Johna Wicka/Nobodyho dokonalým stylem a napětím co Statham pak předvede až se opravdu rozjede jsem skoro nedýchal... a pak to Ritchie zabil hrátkami s nelineárním vyprávěním a odsunutím übermacho Stathama na úplně vedlejší kolej. A mě ti záporáci a vedlejší postavy a nějaké detektivování přitom kurva vůbec nezajímali, Já chtěl vidět jak Statham jede brutální přímočarou revenge rampage! Ale ne, on je tam pak vinou nedobrého scénáře už jen spíš za takovou deus ex machinu která občas sice něco silného udělá, ale stejně tak často se nechá odklidit do ústraní. Řemeslně je to pořád Ritchiovská dokonalost, ale příběh s nějakou soudržností, logikou a gradací tu satanužel moc nefunuguje. 7/10 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Feel my Wrath! Jsem v šoku jaká pecka z Wrath of Mana nakonec vylezla. Šel jsem si pro klasickou Stathamovku, ale dostal jsem výborně promyšlený Revenge/Heist a Gangsterku v jednom, která má atmosféru místy tak hutnou, syrovou a nepříjemnou, že jsem měl regulérně nasráno v gaťích. Akce na mé poměry je zde sice méně, než bych před zhlédnutím čekal, ale vzhledem k tomu, jaký film z toho ve výsledku vylezl, odpouštím všechno. Trailer řekl asi tak 10% a byl jsem šokovaný jak je film ve výsledku podán, vůbec jsem netušil, kam se to bude ubírat. Jason Statham má rozhodně nejlepší roli ve své kariéře, hraje nasupeného, nasraného Bosse s chladným výrazem toužící po pomstě, ale zároveň má charakter a nezabíjí lidi, kteří nejdou proti němu. Tohle je ten vysněný bad ass hlavní hrdina, kterého miluji a konečně jsem se ho i dočkal. Na druhou stranu potěší i mladý Scott Eastwood, který snad poprvé ukázal, že umí hrát a zde zahrál slizkou, chladnou a Evil sviňi fakt bezchybně.Příběh je vyprávěn retrospektivně z více úhlů a pohledů, přesně tak jak to mám rád, je tu spousta drsných a ostrých chlapů, ze kterých jde respekt, krví se nešetří a mrtvolama taktéž ne. Finální Heist plán je promyšlený jak z Money Heistu a akční půl hodinka v závěru je víc než satisfakční. Ozvučení zbraňí paráda! ( Žádné zaslepené hlavně :D ). Celé je to doprovázeno strhujícím a temným soundtrackem, který celou tuhle podívanou vyzdvihuje ještě výš. Vychválit musím i realističnost a autentičnost celého příběhu. (Záběr na Swat Team, z těch chlapů šel takový respekt, že jsem si začínal přát, ať z toho auta nikdy nevylezou, jinak mě odvezou!). Finální zúčtování patří mezi nejsladší Revenge zakončení, co jsem kdy viděl a samozřejmě došlo i na jeden nečekaný zvrat. Opravdu úžasný chlapský majštryk naložený ve všech směrech a těším se až si to dám znova! Užíval jsem si to neskutečně. Aspirant na film roka! 9/10. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Koncept filmu je jednoduchý, ale to vôbec neprekáža. Práve naopak. Zložitý dej by diváka zbytočne odvádzal od priamočiarej cesty pomsty plnej drsných chlapov, surového násilia a naozaj temného soundtracku. Verím však, že niektorým ľuďom bude chýbať prepracovanejšia zápletka, na aké sme u Ritchieho zvyknutí. Mne tu však ,úprimne, vôbec nechýbala. Wrath of Man väčšinu času ťaží z ponurej atmosféry, scén preplnených testosterónom a menším množstvom akčných scén, ktoré stoja za to. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (24)

  • Při druhé loupeži používá H (Jason Statham) pistoli Glock 17. V závěru filmu má H pistoli Beretta 92FS. Při třetí loupeži mají lupiči samopaly Heckler & Koch MP7A1. Jan (Scott Eastwood) má při přepadení útočnou pušku M4A1 se supresorem, holografickými mířidly EOTech a předpažbím od Magpul MOE. (Maulincio)
  • Filmový plakát byl prvním, kde se objevilo nové logo studia MGM. Po obnovení vypadá pouze jako monogram, tentokrát bez typické lví hlavy. (TaNya_)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

13.01.2022

Guy Ritchie v posledních letech sype filmy jako nikdo jiný. A navíc velmi dobré! Po skvělém Rozhněvaném muži a výborných Gentlemanech se od něj už v březnu letošního roku dočkáme Operace Fortune, na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama