Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Tanec s vlky

Tanec s vlky (1990)

Tak tohle je opravdu má srdeční záležitost.Silný příběh vyšperkovaný vynikajicí režií a skvělou hudbou.Děj se odehravá v časech války severu proti jihu. Poručík John Dunbar bojuje na straně federace.V bitvě je zraněn a po vyléčení,na svou žádost převelen na odlehlou,opuštěnou pevnost. Zde poznavá osamělého,hladového vlka,chvilku jediného společnika,kmen siouxu a jeho lásku Zaťatou Pěst. 7 oskarový nářez u kterého jsem se ani minutku nenudil. NÁDHERA!!

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Bože!! Tak tohle je opravdu něco. Jedním slovem "úžasné". Miluju Eastwooda, jeho dar, kterým byl obdařen a tím je smysl pro dokonalost. Paradní scénář, supr režie, výborní herci... právem patří do TOP 20 ..... co víc dodat.

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Velice silný snímek,který je natočen podle skutečné události.Hlavní postavou je Christopher McCandless,dobrodruh tělem i duší co se vydá na tu nejtěžší cestu svého života a tou je Aljaška.Podle mě jeden z nej filmů co jsem kdy viděl,doprovázený skvělou hudbou od Eddieho Veddera.Film který se Vám dostane pod kůži a ne a ne ho z ní dostat.

Než ďábel zjistí, že seš mrtvej

Než ďábel zjistí, že seš mrtvej (2007)

Od filmu jsem nic moc nečekal, o to víc jsem byl mile překvapený. Zde je vidět, že jak jde o prachy, človek je schopný udělat vše. Dokonce i to, co by ani ti nejbližši od Vás nečekali. Podle mě velice zvládnutý film, Sidney Lumet to prostě umí. Výborný Hoffman a excelující Ethan Hawke tomu dali pořádnou šťávu. Tento film řadím mezi mé TOP.