Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (28)

plakát

Chata v horách (2012) odpad!

Zase jedno umelecke dilko... 0% a i to je moc.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) odpad!

Jak jsem poznal vasi trapku.No doporucuji radsi ani nepoznat, pac tento vykvet pro adolescentni scenu je opravdu,ale opravdu tak trapny, ze to je az do nebe volajici. Z Džejsona Segalečka a Nýla Patrička Herrysonečka mne bylo na zvraceni. Po shlednuti prvnich dvou dilu jsem myslel, ze si pujdu dokoupit toaletaky, abych ze sebe dostal vse, co mi tento bajecny serial dal...ano pratele bylo to pekne velke.... Takze to taky shrnu jednim peknym,velkym odpadem.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Prvnich 30min skvela podivana.... zbytek filmu ztrata casu.

plakát

Columbo (1971) (seriál) 

Pane bože,co to je za auto? - To je Peugeot pane!!

plakát

Dempsey a Makepeaceová (1985) (seriál) 

Seriál mého mládí. Sledoval jsem ho dříve na jedné nejmenované SK stanici,mysím že to byla STV :-D. Dodnes patří k mým oblíbeným, samozřejmě jen v slovenském dabingu.

plakát

Nutné k přežití (2006) (pořad) 

Je to borec a doufám, že nebudu potřebovat žádnou z jeho rad. Vynikající seriál o tom jak přežít i v těch nejtěžších podmínkách,nebo situacích.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Nepovedený remake,nepovedená pohádka,nepovedené triky...hudba stála taky za prd. Byl jsem rád,že jsem se dodíval bez újmy na zdraví. Děkuji nechci.

plakát

Hnízdo neřesti (2010) 

Nevím co si o tom mám myslet. Pár světlých momentů, nic víc.A to že tam jsou pěkné mladé kočky ještě z filmu nic nedělá.

plakát

Než ďábel zjistí, že seš mrtvej (2007) 

Od filmu jsem nic moc nečekal, o to víc jsem byl mile překvapený. Zde je vidět, že jak jde o prachy, človek je schopný udělat vše. Dokonce i to, co by ani ti nejbližši od Vás nečekali. Podle mě velice zvládnutý film, Sidney Lumet to prostě umí. Výborný Hoffman a excelující Ethan Hawke tomu dali pořádnou šťávu. Tento film řadím mezi mé TOP.