Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Animovaný

Obsahy (9)

Roztříštění

Roztříštění (2019)

Ray (Sam Worthington) se svou ženou a dcerou zastaví na odpočívadle u dálnice. Krátká zastávka se zvrtne ve chvíli, kdy dcera upadne a zlomí si ruku. Následuje rychlá cesta autem do nemocnice, kde ji po prohlédnutí doktor pošle s její matkou jako doprovodem do suterénu, kde se nachází oddělení MRI. Ray mezitím usne v čekárně a po probuzení ho vyděsí nepříjemná informace... Jeho rodina zmizela a personál celé nemocnice mu dává jasně najevo, že nikoho takového dnes nepřijímali. Kde tedy vězí pravda?

Criminal: Velká Británie - Jay

Criminal: Velká Británie - Jay (2019) (epizoda)

Celý tým vyšetřovatelů se musí stmelit, protože v závěrečném díle se hraje o čas. Podaří se jim od řidiče získat klíčovou informaci, kde zanechal svůj kamion, v jehož přívěsu se nacházelo několik migrantů? Nebo dojde ke ztrátě lidských životů?

Criminal: Velká Británie - Stacey

Criminal: Velká Británie - Stacey (2019) (epizoda)

Druhý díl pojednává o Stacey (Hayley Atwell), kterou vyšetřovatelé podezírají, že otrávila jedem na krysy přítele své sestry. Podaří se jim tento případ dovést do zdárného konce? Nebo je vše nakonec úplně jinak?

Criminal: Velká Británie - Edgar

Criminal: Velká Británie - Edgar (2019) (epizoda)

Jak se výslech blíží ke svému konci, tak se vyšetřovatelé rozhodnou přitlačit na lékaře Edgara Fallona (David Tennant), jenž doposud odpovídal na každou otázku frází: Bez komentáře. Protože je podezřelým v případě znásilnění a zavraždění čtrnáctileté nevlastní dcery, snaží se ho přinutit k tomu, aby vnesl do tohoto komplikovaného případu jasno.

Resident Evil: Vendeta

Resident Evil: Vendeta (2017)

Chris Redfield vyšetřuje sídlo, které je spojené s pašováním bioorganických zbraní. Sídlo je zamořeno nemrtvými, kteří jsou nakaženi novým virovým kmenem. Chris zde nalezne Glenna Ariase, překupníka na černém trhu, na kterého je Interpolem vypsán zatykač. Arias mu unikne těsně před tím, než sídlo exploduje. Je spojen s Dr. Rebeccou Chambers, která začíná vyvíjet drogy bojující proti viru, s kterým se setkal Chris v sídle. Laboratoř je napadena jedním z Ariasových kompliců. Útok zničí její dosavadní výzkum. Chris ji následně zachraňuje. Po útoku se na scéně objevuje Leon S. Kennedy, který je pověřen úkolem od samotného prezidenta najít Ariase. Arias chce provést teroristický útok v New Yorku, a tak musí Leon s Chrisem spojit síly, aby mu v tom zabránili.

The Call Up

The Call Up (2016)

Skupina online hráčů je pozvána na zkoušku nové videohry, která se odehrává ve virtuální realitě. Hráči mají za úkol zlikvidovat teroristy ve všech patrech budovy. Během samotné hry ale zjišťují, že budou muset bojovat o svůj holý život, neboť se smrt ve virtuální realitě rovná smrti v normálním životě. Podaří se jim přežít a utéct z budovy ven?

Halo: Soumrak

Halo: Soumrak (2014) (seriál)

Příběh pojednává o strastiplné cestě ostříleného žoldáka Jamesona Lockeho a jeho týmu, který se dostane do teroristické šlamastiky na vzdáleném světě Sedra a nakonec bude muset čelit útoku mimozemské civilizace, tajemnému artefaktu i vlastním předtuchám.

Na život a na smrt

Na život a na smrt (2013)

Film pojednává o skutečné události z války v Afghánistánu v roce 2005. Marcus Luttrell (Mark Wahlberg) se společně s dalšími třemi členy jednotky Navy SEALs vypravili na průzkumnou misi, při níž zajali několik afghánských pastevců. Po krátké debatě se rozhodli, že je pustí, což se jim stalo osudným. Pastevci je prozradili členům talibanu, kteří na ně zaútočili ze zálohy v mnohonásobné přesile. Vojáci se statečně bránili a hájili jeden druhého, posily nikdy nedorazily (záchranný vrtulník byl sestřelen) a pouze díky shodě náhod se Luttrellovi podařilo jako jedinému přežít.

Úsvit planety opic

Úsvit planety opic (2014)

Film se odehrává v blízké budoucnosti, která nevypadá pro lidstvo moc dobře. Většina lidí zemřela na smrtelný opičí vir, a tak vládu nad světem přebírají lidoopi. Vědci se snaží zabránit vyhynutí lidí, ale moc jim to nejde. Lidé a lidoopi uzavřou mír, což není pro pár jedinců výhodné.

Reklama