Reklama

Reklama

Roztříštění

  • USA Fractured (více)
Trailer

VOD (1)

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Pro snouflejks co si libují v tom být ofended upozorňuji, že komentář asi obsahuje spoilery. Nebo možná ne. Možná jsem si je jen vymyslel v hlavě a ve skutečnosti jsem napsal něco úplně jiného. Paranoia, jeden nikdy neví. Takže nečtěte. Ale co kdyby tu bylo možné nalézt návod na záchranu vašeho života? Nebo alespoň na Záhorskou růži? No, dost už těch nesmyslů. Prakticky všechno co si myslím o filmu už sepsal honajz, mě to jen naštvalo o hodný kus víc. Celou dobu jsem si říkal "jestli to skončí takhle, tak se naštvu," a ono to přesně tak skončilo. Nemůžu se konečně zbavit dojmu, že novodobá ideologie (natož Netflix) nemůže ukázat otce, nota bene ještě bílého, jako zachránce a ochránce rodiny, a tento požadavek diktoval onen "překvapivý" zvrat ve zvratu. Zasloužené dva body. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Skvělý závěr, který ukáže, jak si s námi film dokáže výborně zahrávat. Je vám jasné postupem času, že opravdu to asi nebude tak přímočaré, jak si zezačátku myslíte, ale ten konec vás stejně docela překvapí, byť jsem viděl ještě více filmy z ranku WTF konec - jako třeba Šestý smysl nebo Vyvolený. Tohle je takový slabší odvar. Přesto velmi příjemné překvapení se skvělým Worthingtonem. 75% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

i když Fractured není ve finále nic převratného a skončí plus mínus tak jak jsem si celou dobu myslel,je natočena natolik zručně,že baví celou dobu a v průběhu děje dokáže slušně nahlodávat a napínat divákovi nervy.Na prakticky béčkový kousek je to nadstandardně slušná podívaná a jedna z těch lepších z dílny Netflixu...70% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Páni. Tak nevím jak vám, ale mně byla zápletka jasná vod samýho začátku, konkrétně vod třináctý minuty, stačí mít nakoukáno něco thrillerů a je to jasný jak facka. To ale nic nemění na tom, že jsem si přesto (a nebo právě proto) tenhle další povedenej Netflixův kousek perfektně užil. Scénárista se mě sice několikrát pokusil znejistit, chtěl abych zaváhal, ale já ne, byl jsem ve svým přesvědčení pevnej jako skála. A měl jsem recht. Relaxační béčko jedna báseň, po šichtě před další šichtou ideální materiál na proprání mozku. Vynikající je i herecký obsazení, člověk kolikrát čumí kolik dobrejch výraznejch herců je trestuhodně neznámejch, zatímco spousta bezduchejch kvazihereckejch primadon je showbizem uměle vyhoněná mezi hollywoodskou celebritní smetánku. Asi největší dojem na mě udělala strašidelně uhrančivá černá cvokařka ve vedlejší roli. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Brad Anderson /Tisnova Linka/ natocil len dalsi priemerny fryler o tom, ze niekto nieco taji a ze dotycny musi prist na koren veci. Skoda, ze Worthington /Avatar/ je extremne plany herec, fakt ako mimika ziadna, hrat nevie, no a jak tak pozeram, zenska Lily Rabe bola na tom len o trochu lepsie. Kulisy nic moc, dialogy tiez, dalsi film, ktory pravom patri do siveho, sediveho priemeru : 60 % ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Při rvačce ve výtahu se mění umístění věcí na podlaze. (Duoscop)
  • Nemocnice ve filmu se jmenuje „Kirkbride Regional Hospital“. Inspiraci si režisér vzal ze snímku Vražedná terapie (2001), kdy jedna z budov ve filmu se jmenovala „Kirkbride Building“. (TheSpearCZ)
  • V žiadnom prípade takto nezareaguje žiadny z personálu nemocnice na zmäteného pacienta s možným poranením hlavy. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama