Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Pod kupolí (2013) (seriál) 

To, že tento komentář bude někdo číst - šance nulová, přesto si musím vylít srdíčko. Další ze seriálů, které měly skončit dřív. Po druhé serii, ok. Třetí byla odpad, splácanina. Poslední díl ala "ukončíme to tak, aby bylo kde pokračovat, pokud nam na to dají peníze" nekomentuju. Jediné pozitivum poslendí serie byo, že si Joe s Norrie zadováděli (doufam v to).

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Právě jsem dokoukal poslědní díl. Jsem tak unešený, jak se mi to po žádném seriálu ještě nestalo. Čtvrtou a pátou serii jsem neskutečně hltal. Půlnoc: "podívám se na jeden díl a pujdu spát." 4 ráno: "Tak ale už fakt poslední"... Závěr čtvrté serie, pátá serie.. Nevim, co k tomu napsat. 120%. Tak napínavý seriál.. Nepopsatelně dokonale promyšlený, natočený, zahraný. Stoprocentně nejlepší seriál, který jsem kdy viděl. 5 hvězd je málo. Let's cook... ...breakfast. Love you, Flynn. Love you, Jesse. Hate you, Marie.. Asi tak.

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Někde ve filmu bylo řečeno, že zombící chodí pomalu a plouživě nebo tak nějak. Potom teda nechápu, jak můžou utěkat a vůbec jim to nevadí? Sprejují rádi zombové? Já jen že zeď, ale i auta a podobně, v zombí části města byly posprejované. Tak jestli se nudili zombové nebo vojáci, protože pochybuju, že by si děti chodili hrát mezi takové kamarády. Třeba chodily tou cestou, kterou jde v pohodě projít kolem armádou střežené brány. Taky fajn. A již zmiňovaná situace: Přítele mi zežral zombík. V pohodě, nebudu po něm střílet i když můžu, proč? Radši se necham pravděpodobně zežrat, však ono se ni nestane. Nebo já si radši zrovna vezmu zombu, kterej mi před pár dny sežral kluka. Fajn ;) Ale i přes tyto nesrovnalosti jsem ochoten 4 hvězdy filmu dát.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Po přečtení knihy jsem se na film hodně těšil a po dlouhé době jsem zašel do kina. Připadl zdlouhavý, a taky že byl. Na druhou stranu je to jediný film, co si teď vybavím, ve kterém je více děje jak v knize. Většinou se děj ve filmu narozdíl od knižní předlohy ostrouhává. Každopádně se film líbil. Dojem kazilo jen chroupání popkornu a srkání coly celou první polovinu filmu od chlapíka sedícího vedle. A taky dojem, že před shlédnutím druhého a třetího dílu budu muset shlédnou ty předchozí, poněvadž nebudu absolutně vědět, o čem byla první část.

plakát

Méďa (2012) 

"Scéna" s Apachem na začátku mě krutě rozesmála. Pohodový filmek, bohužel scéna s hovnem byla dost trpaná. Jo, a ještě to romantické vyznání lásky před hromadou cizích lidí, ale to je u 99,99% amerických, alespoň z části romantických, filmů.

plakát

Podfu(c)k (2000) 

Na základě vysokého hodnocení jsem film shlédl. Teda neshlédl, nedokoukal jsem ho. Do poloviny filmu jsem nepochopil o čem vlastně je, do tří čtvrtin jsem si říkal: „Třeba ještě přijde okamžik pochopení, přeci to má přes 85 % na csfd“, ale pak jsem ho musel vypnout. Nebavil mě. Na to, že to má být komedie, jsem se zasmál jednou. Při scéně v autě při parkování. Za to taky tu jednu hvězdu. Možná. Na „odpad!“ to není a nevím, za co jiného bych ji dal.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Podle mě nejlepší film ze série (zatím, Odkaz ještě nevyšel, ale i tak myslím, že nepřekoná ani jeden z doposud natočených dílů). Damona mám velmi rád a myslím, že se do role Bourna hodí více než Brad Pitt. Napětí, akce, prožití s hrdinou. Filmu také hodně pomohla průměrná doba záběru, hlavně v akčních scénách. Napětí a prožívání akce jsou tak ještě větší, jak když se na bitku díváme půl minuty z jedné strany. Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Ano, i díky Mattovi.

plakát

Panika v městečku (2009) 

Mnou hooodně podceněný film. Několikrát jsem o něm četl, ale nijak jsem mu nevěnoval pozornost. Až jednou, když jsem se hodně doma nudil, zahlédl jsem v televizním programu toto. Měl jsem štěstí, že byl na kanálu české televize, tedy bez reklam, jinak bych ho ignoroval. Velké překvapení. I při scénách, které nemají být přímo vtipné jsem se prostě musel smát. Třeba při koňově speciálně zařízené sprše jsem chytl několikaminutový záchvat smíchu. Bomba!

plakát

Stopařův průvodce po Galaxii (2005) 

Po přečtení knižní předlohy jsem se na film doslova těšil, ale celkem mě zklamal. V ničem konkrétním, v žádných konkrétních bodech, jen se mi prostě knížka líbila více. Film mně tolik nebavil.

plakát

Otec prasátek (2006) (TV film) 

Četl jsem všechny knihy ze série Úžasná Zeměplocha a viděl všechny filmy, které byly podle těchto knih natočeny, ale zatímco knihám bych dal i 5 hvězdiček, žádnému z filmů jsem nedal více jak 3. Zrovna knihu Otec prasátek jsem četl jedním dechem a považuji ji za jednu z nejlepších ze série. Film mě ani moc nezklamal, po recenzích od známých jsem od něj moc nečekal.