Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Temný rytíř povstal

Temný rytíř povstal (2012)

Kdybych mohla, tak dám minimálně deset hvězdiček!!! Čekala jsem, že tenhle film bude pecka, ale dost jsem se bála, že předchozí díl, díky výkonu Heatha Ledgera, nepředčí!!! Ale spletla jsem se!!! Tenhle díl je famózní!!! Už od půlky filmu jsem skoro nedýchala a byla jsem naprosto vtáhnutá do děje!!! Christopher Nolan překonal sám sebe!!!Smekám! Především herecké obsazení se opět vydařilo...Bale je snad čím dál tím lepší, Gordon - Levitt se opět ukázal jako jeden z nejlepších herců současnosti a Tom Hardy tu podle mě ztvárnil svou životní roli! A velkou chválu si zaslouží i skvělá Anne Hathaway, která podle mě nikdy nehrála lépe!! Myslím, že oprávněně dávám 100% a kdybych mohla, tak dám víc!!!

Spalovač mrtvol

Spalovač mrtvol (1968)

Pro mě jeden z vrcholů české kinematografie. Jednoduše: Geniální literární předloha - geniální filmové zpracování - geniální výkon Rudolfa Hrušínského. Pana Konfrkingla už nikdy nikdo nezahraje lépe!

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Naprosto dokonalej film a právem patří do mojí TOP10!!! Ani nevím, co bych měla chválit dřív...hudba, efekty, herecké výkony, dialogy...všechno je naprosto dokonalý! Především výkon Heatha Ledgera si zaslouží vychválit až do nebes! Co ten člověk dokázal v roli Jokera vytvořit, je naprosto neuvěřitelný! Především jeho monolog, kdy je vězněn v Gothamské věznici, bere dech!!! Jedinou nepatrnou chybičku ale film má a tou je přeobsazení Rachel. Maggie Gyllenhaal je dobrá herečka, ale Katie Holmes je prostě Katie Holmes.

Drive

Drive (2011)

Pro mě snad největší filmové překvapení roku 2011. Film byl naprosto strhující od začátku až dokonce, celkové napětí umocňoval skvělý soundtrack, který se mi naprosto vryl pod kůži. Ovšem nejdokonalejší na celém filmu byl sám Ryan Gosling a jeho uhrančivé pohledy, které z něj dělají naprostého krále neverbální komunikace. Za svůj výkon by si zasloužil alespoň nominaci na Oskara.

Lars a jeho vážná známost

Lars a jeho vážná známost (2007)

Čím dál tím víc jsem uchvácená talentem a umem Ryana Goslinga. On rozhodně nemusí být ve filmu za hezounka, aby mu divák (konkrétně já) ležel u nohou, hltal každé jeho slovo, pozoroval každou jeho grimasu a byl naprosto uchvácen jeho výkonem. Craig Gillespie zobrazil nereálné tak reálně, že si člověk nakonec naprosto zamiluje Larsovu vážnou známost :) Tenhle film je prostě geniální...originální, citlivý, dojemný, humorný, dechberoucí...a mohla bych použít ještě spoustu dalších přívlastků, ale nějak mi po tomhle filmovém zážitku došla slova! :) Dlouho mě nic tak nepřekvapilo a nezaujalo! Dávám 100% a i to si myslim, že je málo :)

Velké vítězství

Velké vítězství (1992)

O baseballu a celkově sportovních klubech toho bylo natočeno tolik, ale žádný z těch filmů mě nenadchl tolik jako právě Velké vítězství. Geena Davis je skvělá, Tom Hanks nesmírně vtipnej, sarkastickej a nechutnej :) a Madonna tady dokázala, že i ona umí hrát. Prostě srdeční záležitost, díky které chce hrát baseball každá malá holka. ;)