Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (28)

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Podle recenzi jsem si rikal, ze to bude nic moc a netesil jsem se nejak, ale akce tam je dost, strileni. Willis starne ,ale neztraci svoje charisma. Proste dobry dobry dobry, doporucuji pro ty co jeste nevideli!

plakát

Zkažená úča (2011) 

Co tady ta Cameron předváděla? Nevim, ale moc jsem to nechápal nebo můj humor je někde jinde, ale ani jedna scéna mi nepřišla vtipná. Aspoň kdybych se pousmál, ale ani to. Prostě tupá americká komedie bez všeho!!!

plakát

Nikdy to nevzdávej 2: The Beatdown (2011) 

Dostal jsem prešně to, co jsem očekával. Akce zde mohlo být víc, ale příběh mě vtáhl a bavil se celých 90 minut. Je jasné, že je to béčko, které MJW zvládl na jedničku. Jen doufám, že se mu bude dařit a bude takových filmů víc.

plakát

Thor (2011) 

Pěkná podívaná, která vás chytne hned od začátku. Marvel to umí opravdu skvěle! Vyzuálně to opravdu vypadá ohromě, do hlavní role byl vybrán neznámy Chris Hemsworth a roli zahrál víc než obstojně. Prostě palec nahoru.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Všechno vypadá tak hezky, jak už kostýmy, masky, prostředí a plno dalších věcí, ale ten nudný natahovaný příběh, který ne a ne skončit je nuda... Je hezký, že Johnny pronese pár vtipných hlášek a pak si odnese několik kapes plných peněz, ale peníze by se dali vyhodit jinam, třeba do scenaristů nebo pána co psal tuto natahovanou nudu.

plakát

Nájemní zabijáci (2011) 

Béčkový film, který se natáčel v levných lokacích a..... Ono to i funguje. Žádná pecka to není, ale celkem příjemně jsem byl překvapen. Sice začátek má pomalý a trošku nudný rozjezd ,ale když se pak vše rozjede tak jak má, byl jsem spokojen. Že by Van Damme dostal druhý dech?

plakát

Blbec k večeři (2010) 

Na toto se ani nekoukejte, protože tak stupidní hloupou komedie jsem dlouho neviděl. Vtitpný to nebylo vůbec a vetšího dem*nta sem nemohli dát. Nechápu jak do taková sra*ky mohli narvat 69 milionů dolarů. Nepochopim prostě.

plakát

Něco jako komedie (2010) 

Nenechejte se zmáct hloupým názvem do češtiny, protože toto opravdu není komedie. Ten jeden úsměv, který se mi na tváři objevil byl jen v jeden okamžik a pak jsem se zamyslel jestli to není nucené. Dival jsem se na to pouze a jen kvůli Zachovi, který mě nepotěšil. Radši se tomu obloukem vyhněte!

plakát

Transformers 3 (2011) 

Efektní, dynamické, přímočaré, velkolepé. Těmito slovy se dá vyjádřit tento film. Počítejte s tím, že budete mít husí kůží s otevřenou hubou! Akce zvládnuta na jedničku s hvězdičkou! Bay je pánem svého řemesla.

plakát

Poznáš, až to přijde? (2010) 

Film totalně bez nápadů, nebýt hereckého obsazení tak na film vůbec nekoukám. Prostě ztracených 2 hodiny života.