Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jednoduchost, některé postavy značně primitivní, zábava nenárnočná, film lehce podprůměrný, znovu bych si ho nepustil. Ale o to jde, tohle se očekává, víckrát si to nikdo stejně nepustí, ale při sledování nudou neusne. Cameron je opravdu zkažená, výuka jí je zcela ukradená, aspoň do chvíle, kdy zjistí, že by z toho mohlo něco kápnout. Co se jazyka týče, nebrali si tvůrci příliš servítky, takže v tomhle ohledu mě (až na pár zbytečných nechutností) potěšili. # příběh 3 | hudba 5 | humor 4 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Celkom sranda. Nejde to síce moc do hĺbky, ale dobre to korčuľuje medzi klišé učiteľských a romantických filmov (podobné parodovanie ako pri KOPAČKÁCH). Keby hlavná hrdinka mala o niečo prepracovanejšiu psychológiu mohla to byť pecka. Aj tak ma však prekvapilo, že Cameron dokázala svoju postavu uchopiť v celkom zaujímavej šírke. Je to tak na tých 60 - 70%... ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

S časovým odstupem plná palba pro komedii, která se zdála být prvoplánovou, buranskou taškařící s nepřístojně sexy Cameron Diaz a ani ve snu by mě nenapadlo, že se mi dostane neuvěřitelně inteligentní, rafinované, podvratné a nekorektní zábavy nikoliv v jednotlivých motivech, ale v celé své ideologii. Podvratná a zatraceně trefná satira a kritika na americký školský systém tak pálí mezi oči nejenom neuvěřitelně dlouhé řádce teen filmů o "nalezení sebe sama", ale americké špolečnosti, jako takové. Strašná pecka. Jo a jen tak mimochodem - Cameron Diaz je tu NEUVĚŘITELNĚ SEXY, Jason Segel je bezchybný, jako vždy a Justin Timberlake má můj ohromný obdiv, že se ujal tak nevděčné, protivné a zavrženíhodné role, jako právě tady... ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Lee Eisenberg, Gene Stupnitsky | Hudba: Michael Andrews | Produkcia: Jimmy Miller, David Householter | Distribúcia: Columbia Pictures | Štúdio: Mosaic | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 196,910,000 $ || Sú chvíle, keĎ pri filme máte pocit, že sa pozeráte na Disney Chanell. KeĎ odpočítame áčkových hercov, toto je presne ten prípad: Zvrátený podtext pre mladých, samoúčelné sexistické scény pre slintajúcich teenagerov, a postava WTF (v osobe Timberlake-a). Segel poteší, Diaz aj po toľkých rokoch rozvíri... Preto minimálne za dva. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz v kombinaci s Justinem Timberlakem a Jasonem Segelem to prostě láká..Ale nikdo vás předem neupozorní, že Timberlake tam hraje naprostého idiota, Jason Segel nedostane moc šancí se projevit a s Cameron je to jak kdy. Některé černohumorné vtipy mi docela sedly, ale chvíli na to jsem se šíleně nudila. Cam jeden den vypadala jako luxusní dvacítka a druhý den jsem se nemohla dopočítat vrásek na jejím obličeji. Zkrátka mi její role, povaha i vzhled přišly strašně nesjednocené. Scénář je navíc nijaký, proto se nad 3* rozhodně nedostanu. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Elizabeth (Cameron Diaz) se dívá v časopise na fotografie celebrit na "červeném koberci" kvůli inspiraci pro své prsní implantáty. Na obrázcích je Heather Graham na Zlatých Glóbech v roce 2010, Katy Perry na přehlídce Vanity Fair v roce 2010 a Rose McGowan na večeři před udílením Oscarů v roce 2010. Ve skutečnosti se Cameron Diaz objevila na všech třech akcích. (Dr Lizal)
  • Keď na konci telocvikár podáva hlavnej hrdinke vrece s loptami, chytí ho do ľavej ruky. V nasledujúcom zábere ho však má v pravej. (Johnny.ARN)
  • Po celou dobu filmu nosí Elizabeth (Cameron Diaz) lodičky francouzského návrháře Christiana Louboutina, které se vyznačují červenou podrážkou. (Dr Lizal)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama