Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (6)

Společnost mrtvých básníků

Společnost mrtvých básníků (1989)

Odešel jsem do lesů. Chci, aby můj život smysl měl. Žít naplno a vysát život až na samou dřeň. Souhlasím. A zničit vše, co živé není. Až budu umírat, nechci poznat, že jsem nežil. Henry David Thoreau Jedinečná pravda která v tomto filmu zazněla a těch pravd tam bylo spousty! Robin Williams ve své životní roli a spousty krásných veršů to se nedá vyprávět to musíte vidět a hlavně slyšet!!!

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Příběh člověka, co se odprostil od hodnot dnešní společnosti a snažil se najít sebe sama útěkem do panenské přírody. Hrdina, snílek, naivka, blázen? Pro mě hrdina, který přemýšlí nad svým životem a snaží se pro něj najít opravdový rozměr. Co je to opravdový rozměr života? Kariéra, peníze, společenské postavení nebo obyčejné štěstí z něj samotného? To je otázka, kterou si divák ve filmu musí najít sám. Možná ji najde a možná ne. Hlavní hrdina ji našel? Pro mě snímek s velkou filozofií… Snímek, který potřebuje alespoň dvě shlédnutí a snímek, který patří třem jménům: Sean Penn, Emile Hirsch a Eddie Vedder.

Dobrý Will Hunting

Dobrý Will Hunting (1997)

Co dodat, scénáristický zázrak Damona a Afflecka, umocněný herectvím Robina Willamse. Pro ty, kteří ještě neví jak naložit se svým životem, vynikajicí inspirace do budoucnosti…

Barbar Conan

Barbar Conan (1982)

Testosteronová pecka z pradávných časů. Prologue má neskutečný grády, stejně jako celá hudba Basila Poledourise. Zbožňoval jsem to jako dítě a k mému překvapení, mě ten film baví i dnes. Je pravda, že po čase děj ztrácí trochu tempo, ale o příběh tady zas tak nejde. Celý film je spíše řadou epických obrazů krajiny s Arnoldem, který napíná svou muskulaturu.