Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (337)

plakát

Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023) 

Asi až blízká budoucnost rozsekne diskusi, zda filmy mají mít 2+ hodiny nebo ne. Absolvoval jsem tento film v maloměstském kině a znovu bych do toho nešel. Definitivně se ve mně pohnuly nějaké váhy, takže když jsem se o pár týdnů později měl rozhodnout, jestli půjdu na Napoleona, padlo rozhodnutí počkat na VOD. That being said, jedná se o nejlepší takto dlouhý film, který jsem viděl.

plakát

Barry Seal: Nebeský gauner (2017) 

Je to dobrá oddychovka, ale za mě to nemělo žádný speciální náboj. Tom Cruise pochopitelně tento typ filmu naprosto suverénně utáhne, ale snažím se vždy takovou osobnost odebrat a co zbyde. V tomto případě nic moc.

plakát

Černé zrcadlo - Série 6 (2023) (série) 

Pouze poslední díl vystupuje z řady. První dvoudíl, který měl asi ukázat, že se NTFLX nebojí tnout sám do sebe, byl absolutně o ničem. Beyond the Sea byl určitě true-BM díl, ale nemělo to šťávu předchozích sérií. A tak, když už teda na něco vzpomínat, tak na Boney M!

plakát

Neslýchané: Králové bažiny (2023) (seriál) 

Ani málo, ani moc. Příběh Gators sice může vypadat extrémně zajímavě, ale kdo se o NCAA jenom trochu zajímá, ví, že jich tam je takových tucet. Proto bych čekal, že to alespoň trochu více vyždíme Božího QB, u kterého se dvě sezóny into NFL zjistilo, že vlastně neumí hrát. Za mě tuctový pořad.

plakát

Obyčejní chlapi (2022) (TV film) 

V zástupu dokumentů o WWII už prostě musíte přinést něco nového, zajímavého, jiného. Nejde si myslet, že i 80 let od války bude stačit mít pár dobových záběrů a komentář historika. Ano, je to vypíchnutí něčeho dalšího, o čem se třeba tolik ještě netočilo, ale není to nikterak vystupující z řady. Ferencz by si určitě zasloužil něco lepšího.

plakát

Zabiják bolesti (2023) (seriál) 

Některé scény asi byly zu viel a dalo se to udělat jinak, ale ta message tam je. Bolelo mě to dvakrát. Poprvé asi jako vás všechny, podruhé jakožto zaměstnance farma průmyslu. Nacházím jedinou útěchu, a to tu, že v našich zeměpisných šířkách k tomu prostě prakticky dojít nemůže. Z hlediska zpracování oceňuji, že seriál něříká, že farma je špatná a zlá, ale že TAHLE farma je špatná a TENHLE přístup je šílený. A že tne do těch míst, která jsou neuralgickými body - FDA, právníci a propojení s politikou. Za mě o trochu lepší než Pharmacist.

plakát

Černé zrcadlo - Série 5 (2019) (série) 

Jajks. Zatím nejslabší řada (uvidíme, co udělá šesté série). Chápu i osobní zpověď Majly Sajrus, ale prostě tohle mi úplně nesedlo.

plakát

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série) 

Méně brutální, než třetí série a zase více realistická z hlediska 20. let 21. století. Virtuální realita, čipy na hlídaní dětí, dating appky... všechno tu už máme. Slabší pátou epizody sice v očích našince zachraňuje Oktávka 1. generace (aspoň víme, kdo při apokalypse ujede nejdál). A zase taky jedna feel good epizoda, která se fakt povedla.

plakát

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série) 

Třetí série asi nejtemnější a nejdrsnější zatím. Zároveň ale přinesla první opravdu feel-good díl. Jenže když na to koukáte, stejně čekáte, co se podělá, takže si to vlastně tolik neužijete :) Za mě jsem byl nejvíc přikován u třetí epizody, přičemž plot twist na konci byl i u BM celkem nečekaný.

plakát

Černé zrcadlo - Série 2 (2013) (série) 

Vyjma vánočního speciálu je série vlastně drsná tím, že k ničemu z ní nepotřebujeme technologie, které zatím neexistují. Je to fakt hodně blízko. Bílé Vánoce s Hammem jsou naprosto brutální!