Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (53)

plakát

Plamen a Citron (2008) 

Skvělé téma, tragické zpracování...víc těžko něco dodávat.....

plakát

Cesta ven (2014) 

A jéjej, zase jeden rádoby moralistický a populistický film o tom, jak to cikáni mají tady u nás v ČR složité, nicméně, najít práci bez praxe, slušné bydlení s tím máme problém i my Bílý páni filmaři! A je smutné, že stačí natočit takovýto rádoby film, zabývající se touto "problématikou" a hned za to sklízejí České lvy a všelijaká ocenění! HNUS!!!

plakát

Fotograf (2015) 

Po nějaké té době opět v kině :D nicméně film, je zbytečně zdlouhavý, což ho činí ke konci i dosti nudným, v ději je těžké orientovat (pokud to nějaký souvislý děj vůbec mělo mít...) a nebýt některých vtipných situacích základajících si na velké míře vůlgarity, film by patřil do absolutního podprůměru!

plakát

Beznaděj (2006) (TV film) 

Spíše takový obyčejný tuctový horor, který měl ovšem jednu velikou nevýhodu, a to sice nepříjemně dlouho stopáž zapříčeněnou zcela zbytečnými zdlouhavými scénami!

plakát

Interview (2014) 

Při té mediální kampani ohledně tohoto filmu, jsem od něj toho očekával výrazně více...

plakát

Reportér (2012) 

Vážně kravina! jedna hvězdička snad jen kvůli částečně zajímavému tématu a sem tam vtipné situaci.

plakát

John Rabe - Ctihodný občan Třetí Říše (2009) 

Válečné filmy jsou opravdu pro mě jako stvořené, zejména ty podle skutečných událostí s kvalitními hereckými výkony a skvělým soundtrackem a toto je jeden z těch nejlepších. navíc se odehrává ještě před 2. sv. válkou a odehrává se také konečně mimo Evropu o který je toho natočeno zbytečně mnoho a ukazuje nám "válku" mezi Japonskem a Čínou...

plakát

Vzpoura (2011) 

Úžasné francouzské drama, které mne bavilo od začátku do konce a čím dále se posouval děj filmu, tím víc mne fascinoval.

plakát

Hašišbába (2012) 

Úvodní zpověď u faráře je naprosto vynikající a moc jsem se u toho pobavil, a i některé další scény jsou opravdu vtipné, ale jak děj filmu plyne, tak spíš padá k průměrnosti a z počátku nastavené tempo si bohužel neudržel..ale pěkná oddychová komedie :)

plakát

Noční vlak do Lisabonu (2013) 

Jeden z nejúžasnějších filmů, které jsem za poslední dobu viděl. Velmi příjemní herci, úžasná atmosféra filmu, skvělý soundtrack a úžasné téma, to vše vytvořilo fantastický zážitek a i se člověk dost naučil o Portugalské historii a tamní revoluci.