Reklama

Reklama

Beznaděj

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Na osamělé nevadské dálnici zastaví vůz manželů Jacksonových policejní automobil. Sedí v něm Collie Entragian, mohutný policista z malého městečka Beznaděj. Místo formální kontroly dokladů ovšem Petera a Mary odveze do městského vězení, kde je již zavřena i rodina Carverových, stárnoucí spisovatel Johnny Marinville a zvěrolékař Tom Billingsley. Collie se dle jeho slov zbláznil a vyvraždil celou pouštní osadu. Dokáží jeho příští oběti přežít a s pomocí věřícího hocha Davida Carvera porazit zlo zmítané Beznadějí? DESPERATION (Beznaděj) je filmovým zpracováním stejnojmenného románu Stephena Kinga z roku 1996. (Goodlooker)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

lakart 

všechny recenze uživatele

Snaha o co nejvěrnější adaptaci se na tomto filmu nezapře a je vidět na každém kroku. A to je ta největší chyba. Film je hodně nudný, zdlouhavý a naprosto nezáživný. Navíc si myslím, že i toho náboženství bylo trochu hodně. V knize se to ztratilo na tolika stranách, ale tady to bilo do očí. První polovina je vcelku dobrá, hlavně díky přítomnosti šerifa městečka Beznaděj. Potom se nic neděje a závěr je vyloženě k smíchu. 30% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jak tady tvrdí skoro všichni, první polovina filmu byla opravdu výborná a kdyby se kvalita udržela, hodnotila bych klidně i známkou nejvyšší. Vzhledem k tomu, že nejsem věřící, mě Davidovy řeči o tom, že musíme milovat Boha, docela otravovaly. Zastávám názor, že dokud jsem nevěděla, proč se Collie chová tak a tak, byla jsem napjatá, ale pointa mi už přišla tak nějak překombinovaná. Zvednu ale trochu hodnocení. ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Nevím jak všem ostatním zde, ale mě se film docela zamlouval i když to žádné veledílo není, tak k zahození to také není. Většinou po celou stopáž filmu je velice dobrá atmosféra a parádní Ron Perlman, který se na roli šerifa parádně hodil. Bohužel King to tak samozřejmě napsal a hodil tam i tu víru, kterou si nějak tak mohl odpustit, protože se do toho příběhu moc nehodí, ale i přes to docela spokojenost. 60% ()

Pajčus 

všechny recenze uživatele

Asi tak prvních 20 minut se mi zdálo celkem napínavých a dá se říci, že mě film jakýmsi způsobem vtáhl do děje, u kterého jsem absolutně nevěděl, co od něj čekat. V těch prvních dvaceti minutách se mi zdál tento film i úměrný době, kdy byl natočený (2006). Jakmile ale tato doba uplynula, začal film stárnout, začalo přibývat jedno kliše za druhým, až se z filmu stalo jedno obří klišé, které nemohlo zachránit už vůbec nic a když film skončil, myslel jsem si, že byl natočen minimálně před dvaceti lety. Děj se dal bez větších problémů a bez námahy předvídat. Rozuzlení vyznělo při nejmenším zábavně. Původně jsem si myslel, že tento film zařadím mezy ty, kterých lituju, že jsem je viděl, ale neudělám tak - dokonce bych tento film doporučil - nevyrovnanost tohoto filmu za zhlédnutí rozhodně stojí - přece mě v tom nenecháte samotného. ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

První půli zdatně táhne Ron Perlman, děj se zajímavě rozbíhá, napětí houstne....a najednou...kua. Perlman pryč, nastupuje plejáda tak toporných hereckých výkonů, že každá argentinská telenovela je proti nim adeptem na pytel oskarů a všemu tomu vévodí přemoudřelý hošík chrlící modlitby jak z kulometného pásu. Od vypnutí obrazovky mě dělilo jen napjaté očekávání, zda to moudré děcko praví "bohdá žízní nezhyneme". ()

Galerie (35)

Zajímavosti (7)

  • Filmové spracovanie rovnomenného románu klasika hororového žánru Stephena Kinga z roku 1996. (ash99)
  • Natáčelo se v americkém státě Arizona ve městech Bisbee a Tuscom. (Terva)

Reklama

Reklama