Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Žena v černém (2012) 

Doporučuji si pustit trailer a potom poslední 3 minuty filmu, ať zbytečně neztratíte 92 minut života.

plakát

Carrie (2013) 

Sice chvílemi předvídatelné, ALE.

plakát

Únos vlaku 1 2 3 (2009) 

4 jen kvůli Johnovi, je to moje srdeční záložitost.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Některé scény jsou zbytečně dlouhé, ale já prostě miluju Kristen proto 4 hvězdičky.

plakát

Něco jako láska (2005) 

Chápu že tento film je zde nedoceněn, jediné co v sobě má je Ashton Kutcher a kdo jeho stylu neholduje na moc si zde nepřijde. Každá dívka, která dala víc než 3 hvězdičky by si přála aby se jako Amanda Peet v tomto filmu s Ashtonem "sem tam" potkávala..

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Musím dát alespoň jednu hvězdičku, když už jsem to dokoukala. V mimozemský život věřím, ale v tenhle film ne. Když jsem se podívala do zajímavostí velmi mě to zklamalo, tzv. reálné záznamy vůbec reálné nejsou, Dr. Tylerová je béčková herečka Charlotte Milchard.

plakát

Charlieho andílci: Na plný pecky (2003) 

Druhý díl mě potěšil o hvězdičku více.) Holkám to tu neuvěřitelně sluší a pěkně se na ně divá, příběh mě také bavil více a mužské obsazení taky stojí za zmínku. Když v tom nehledáte žádnou hloubku film vás určitě pobaví.

plakát

Charlieho andílci (2000) 

Jednoduše komedie. Jediné co na tomto filmu může být mysteriozní by mohli být výskoky a výkopy 5 metrů vysoko...:D Upřímně nehrát tam tato trojice asi bych se na ten film ani nepodívala.

plakát

Orphan (2009) 

Podívala jsem se na to s trochou retrospektivy a když už jsem věděla co je Esther zač naháněla mi mnohem víc hrůzy než při prvním shlédnutí. "Horor" jak má být, krve tam tolik neteče, lekaček bylo více než dost a zajímavý příběh. Dávám 4 z 5 ale to jen z toho důvodu že nechápu proč si tvůrci neodpustí to klišé, kdy celé okolí mlčí ve strachu přičemž by se mohli jednou větou zachránit...