Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

novoten 

všechny recenze uživatele

Větší, drsnější a akčnější nemusí být vždy na škodu a kazit tak dojem z prvního dílu. U andílků totiž není ani co kazit, protože jedničce se vyhýbám několikakilometrovým obloukem. Nablblé laškování je protentokrát překvapivě snesitelné a akce nejenže je koukatelná, ale dokonce i skvělá. Navíc ústřední trojka nabírala sex appeal hodně velkou lopatou. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Co můžete čekat od filmu, jehož originální název mluví o úplných trotlech?;) Spoustu akce, žádný smysl čehokoliv, děsně cool postavičky, a abych nezapomněl, pěkné roštěnky. A k nim ještě Demi Moore, jejíž scény jsou tím nejlepším, co druhý díl andělských mršek nabízí. Billa Murraye, skvělého znuděného zmatkáře se stylem nahradil neskvělý nudný pablb původu exotičneho, a jeho scény jsou pro mě (a tím pádem i pro film;)) naopak tím největším záporem. Z lasičky sice možná umřete a MC Hammer je taky pořádná šupa, ale celkově to prostě je slabší než jednička - a tak dám (vzhledem k obsahu) slušných 50%. ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele

Jestliže pánové mají spoustu filmů, ve kterých můžou prožívat své klukovské sny (Indy Jones), popřípadě se pokochat Van Dammem a spol., pro dámy jsou tu Charlieho andílci. A troufám si tvrdit, že ani pánové se s andílky nudit nebudou. Přesto fungují pouze jako dobrý mix akce a komedie, vyšší ambice si naštěstí nekladou. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Ještě přepálenější, (snaží se být) ještě víc sexy a (snaží se být) ještě víc roztomilejší. Občas to Andílkům člověk sežere. Jindy je to jak pěst na oko, a váha mezi příjemnou podívanou a trapným pokračováním se přiklání právě na druhou stranu. Problém je, že občas film působí dost videoklipově a kazí to celkový ráz filmu. Za mě radši první Andílky. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohohle pozoruhodného dílka jsem si pořád říkal, že McG konečně rozbil poslední zbytky důstojnosti filmového média a roztříštil hranici, která film oddělovala od videoklipu... Ne, teď si vymýšlím. Celý film jsem si užíval třech koček, které měly v každé scéně víc a víc sexy oblečky a já dumal nad tím, s čím by museli přijít v další scéně, aby ten minulý trumfly :) Nemálo degenerující film, s velmi specifickým cílovým publikem (mužským, mezi kterým pak vyniká podmnožina zhulených teenagerů). Navíc, podívejte na ten plakát! - Necenzurováno! Více akce! - kdo by odolal? :) 50% ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Když andílci svařují v přístavu, tak zazní píseň „What A Feeling“ od Irene Cary z filmu Flashdance (1983), kde byla hlavní hrdinka také svářečkou. (Duoscop)
  • Příběh o "padlém anděli" měl být původně námět pro třetí díl. (viperblade)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama