Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (249)

plakát

Modrooký samuraj (2023) (seriál) 

Blesk z čistého nebe. Seriál postupně ztrácí dech, nicméně stejně stojí za zhlédnutí. Bojové scény a flashbacky jsou udělané brilantně, celkově je příběh velmi poutavý a vyprávění se skrz epizody daří.

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

První Ant-Man patří mezi mé nejoblíbenější marvelovky, nicméně dvojka byla slabší. Co se mi fakt líbilo je opětovná spousta nápadů a humoru, který se drží na stejné úrovni. Zápletka je bohužel slabší a záporák tomu taky nepomohl. Viděno v Boskovicích v letním kině a atmosféra byla skvělá. 7. filmový víkend

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Už mě to tak nějak nebaví, je to furt to samé dokola.. zlaté první tři díly..

plakát

Šingeki no kjodžin (2013) (seriál) 

Sice se tam místy furt opakuje to samé a pro potřeby příběhu je hodně velká náhoda, kdy se dějí některé věci, ale i tak se na to dá koukat. Co je k naštvání je snad milionkrát zmíněné vyřvávání postav o jejich motivaci. Fajn jsou naopak flashbacky, akce, celý ten nápad s titány a poslední baštou lidstva a pak hlavně několik postav, které nejde nemilovat.

plakát

Baby Driver (2017) 

Nečekal jsem od Baby Drivera vůbec nic a možná proto mě nakonec tak překvapil. Soundtrack naprosto sedí do všech scén a spolu s Elgortem je velkým tahounem. Když se na to podívám zpětně, tak je ten příběh dost obyčejný a plný klišéček, ale rozhodně stojí za zhlédnutí.

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Co na tomhle filmu rozhodně stojí za to, je prostředí, soundtrack, již několikrát zmiňovaná kolem 10. minut trvající akční scéna (naprosto boží!!!), Charlize a efekty.. zbytek je ale dost průměrný a příběh je spíš podprůměrný.. všechno je to nejdřív dost očekávané a nakonec jsem místo překvapivého zvratu dostal zamotaný konec.

plakát

Rozpolcený (2016) 

McAvoy je naprosto boží, dlouho jsem si tak neužil něčí roli jako právě jeho. Konec filmu je trošku ulítlej, ale zase ne tak moc, aby mi ta nereálnost vadila.

plakát

Orel Eddie (2016) 

Výbornej film, Taron Egerton do téhle role sednul jak prdel na hrnec, Hugh Jackman místy působí dřevěně, ale jinak se filmu (možná kromě přeslazeného konce) nedá moc vytknout. Soundtrack, humor a prostředí je skvělé.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Jako s Artušem to moc společného nemá, takže když pominete tenhle fakt a prostě vypnete, tak si Artuše užijete. Guye Ritchieho mám hodně rád a jeho styl mi sedí, ale Artuš to prostě není. Nicméně, efekty má tenhle film super, soundtrack je naprosto TOP (takhle se mi naposled líbil OST u Witchera 3) a zbytek je tak nějak průměr. ČSFD Filmový víkend 2017