Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (8)

plakát

Týden bez závazků (2011) 

Nejedná se zrovna o inteligentní zábavu, ale já se bavil slušně. Některé narážky hodně pobaví. Např. podívejte se na mou Toyotu Prius. To víte, ekologie. A vedle zaparkovaný Hammer.

plakát

100% blond (2005) 

Když už nic jiného, musíte uznat, že tam hrají fakt luxusní baby...

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Pokud porovnám poslední a úplně první film o Harry Potterovi, tak musím s jistou nadsázkou říct, že pohádka se rozvinula v horor. Je to způsobeno samozřejmě stárnutím Harryho a jeho přátel, ale také stárnutím publika. Já osobně s tím žádný problém nemám, za těch 10 let jsem taky dospěl. Ale nedovedu si dobře představit, jak se bude film líbit desetiletým, kteří budou moci celou ságu zhlédnout na DVD či jiném nosiči během 1 víkendu. Škoda, že nebudou moct dospívat společně s Harrym jako já. Kdyby mi bylo deset, řeknu, že 1. díl byl nejlepší. Nyní už mi deset let není a tak tvrdím, že ten poslední byl nejlepší. 3D nic moc, ale zbytek je pro Potterovského fanouška zážitkem. Jediné co mě možná trochu zklamalo, byl boj mezi Harrym a Voldemortem. Čekal jsem větší řežbu, ale to asi patří do jiného žánru...

plakát

Transformers 3 (2011) 

Příběhově to na 1. díl prostě nemá. Není to film, u kterého musíte používat mozek. Mozek musí být vypnutý a potom si můžete užít řežbu za spoustu $. Megan Fox opravdu chybí. Její "náhrada" není zdaleka tak sexy a "cool". Vidět film ve 2D, tak je to tak na tři hvězdy, ale 3D jsem si opravdu užil. Na tomto filmu je prostě nejdůležitější vizuální stránka.

plakát

Seznamte se, Joe Black (1998) 

Nápad určitě zajímavý. Pittovi opravdu věřím, že je "smrťák". Nejhorší na filmu jsou místy zdlouhavé a nic neřešící dialogy. Ale i tak je to podle mě nadprůměrný film. Vyjadřovat se o hereckém umění Anthony Hopkinse je zbytečné...

plakát

Želvy Ninja (1987) (seriál) 

Vzpomínky zůstanou. Snad nejoblíbenější seriál mých dětských let. A nejlepší byl teda určitě Rafaelo :-P, protože jsem to byl já :D.

plakát

Las Vegas: Kasino (2003) (seriál) 

Zajímavé prostředí, příjemné hlavní postavy. Zkrátka dobře se na to kouká, ale nesmí se u toho přemýšlet. Když nemůžu spát, tak vysílací čas po půlnoci je přímo ideální.

plakát

Bulšit (2001) 

Některé scény velice přehnané až odporné. Kdo se může smát tanci se siamskými dvojčaty? Z toho mi spíš bylo nevolno. Ale film měl i svoje klady. Třeba ten, že hlavní představitelka byla opravdu kost :).