Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si doplnila restík a zkoukla jsem jediný díl, který jsem z dosavadní série neviděla. Jednička byla ve své době originální natolik, že jsem měla potřebu tahat jí všude s sebou a každému ji pouštět, dvojka byla ještě svižnější a vůbec nevadilo, že kopíruje koncept jedničky, o to přeci šlo a navíc byla hlavní hrdinkou Ali Larter, která mě v jedničce zaujala nejvíc. Čtyřka už ale předvedla, že to jde natočit i docela nudně s necharizmatickými herci a bez špetky invence. Takže zbývala trojka. No potěšení na mé straně, svižná a pořád dost zábavná popcornová zábava to byla, navíc v dobrém smyslu se špatným koncem, který mě vážně potěšil, tak se mi to líbí. Trojka svým předchůdcům, narozdíl od čtvrtého dílu, ještě ostudu nedělá. ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ už to nieje ani z ďaleka ten vynikajúci Nezvratný osud, na aký sme boli zvyknutí. Možno z dôvodu, že to už vôbec nenadvezuje na predchádzajúci diel, ako tomu bolo u skvelej dvojky. Film už akoby nemal čo ponúknuť a bol zameraný viac na prepracovanejšie úmrtia, než na dej, ktorý by mohol byť zaujímavejší. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nezvratný osud 3 mě překvapil a z celé série se mi líbil nejvíce. Velmi povedená úvodní scéna s horskou dráhou je nejlepší úvod co tato série má. Sympatický herci umírají pomalu a s rozumným odstupem. Nenudil jsem se ani chvíli. Celkem zajímavé scény náhodné smrti doplňuje zase o krok nechutnější způsob popravy. Vcelku vtipný, trošku okoukaný scénář, nicméně si myslím, že za pokoukání to stojí. ( 55 procent ) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj najslabšia časť veľmi podarenej série! Myslel som, že režisér pôvodného dielo, sa vráti k vysoko nastavenej latke, ale ani náhodou. Začiatok úplne totožný s prvým dielom, no najväčšia chyba je tu slabá konštrukcia typov náhodných vrážd, ktoré boli v prvých dvoch dieloch robené parádne prekvapivo, naopak, tu je to silná priehľadnosť. Pár vydarených scén(niektoré ozaj husté)však celý film nezachráni. To isté sa týka záveru. No myslím, že ako tretie pokračovanie nesklamalo. A začiatok s horskou dráhou je celkom cool! 55%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Trojka už nekupí tolik nápaditosti, jako předchozí díly, a ačkoliv se k sérii vrátil režisér jedničky James Wong, samotné téma už začíná zavánět obehraností. Ovšem úvod s horskou dráhou nemá chybu a film celkově udrží kvalitu předchozích dvou dílů, ale ta lehkost se trochu postupně vytrácí. Jednotlivé smrti jsou nápadité, ale i zde už se dostavuje únava, ale konec v metru stojí za to. Stále je to ještě pořád kvalitní hororová série, ale už nic nového se v ní už určitě nedá vymyslet. 70% ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Dodávka s nápisem "Drink Responsibly", která zablokuje hlavním hrdinům dveře auta u rychlého občerstvení, se už objevila v předešlém díle, kde předjede hlavní hrdiny na dálnici. (Lorge)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama