Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (18)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Nějak jsem furt čekala na pointu a ejhle. Ona nikde. Nevím proč, ale tenhle film je podle mého strašně přeceňovanej. Je sice super, že všichni hrajou všechno, ale já myslela, že když už se hodiny lámou s tím make-upem (aby japonka vypadala jako irka - panebože PROČ?), že to bude dávat smysl. Ne, nedává. Nebo ne takovej, jakej by mohlo. Vlastně jsou ty masky dost creepy. Čekám, že mě za můj komentář bude chtít čsfd zlynčovat, ale podívejte se na ten film znova a odpovězte si na otázku...a nebo radši ne. Podívejte se na jinej film.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Dejte Leovi někdo už konečně toho Oscara!

plakát

Gravitace (2013) 

Během těch 90 minut jsem ani nedutala...Tenhle film vás přiková do sedačky a vydechnete až na konci. Žasnu nad tím, co všechno je možný převést do filmové podoby...nepoznala jsem, co bylo uděláno počítačově, co reálně. Prostě mi přišlo, že to co se dělo na plátně se fakt děje někde ve vesmíru. Dokonalý film téměř ve všech směrech (lépe natočený film jsem asi nikdy neviděla), ale ten děj...film není jen o režii, kameře, efektech. Scénář pro mě byl nedomyšlený, takže proto dávám 4 hvězdičky, i když si určitě zaslouží i pět. Cuarón předvedl něco, co bych na plátně očekávala možná až za 10 let. Fakt klobouk dolů i když pro mě s velkým ALE.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Nebavilo mě to. Nepřekvapilo mě to. Herecký výkony nic moc - každý z těch herců hrál líp v jakémkoli svém dalším filmu...a bože ty dialogy? Mám hraný komiksy ráda, Batman se mi taky do teď líbil, Nolan taky. Fakt nevím, kde se stala chyba. Ale čtyři dát nemůžu. Oldman a panoramatický záběry? To jediný bylo dechberoucí.

plakát

Frankenweenie: Domácí mazlíček (2012) 

Tak už jsem si říkala, jestli se dočista nezbláznil po těch filmových propadácích, které vypustil v posledních letech, ale tohle dílko se mu povedlo parádně a poznávala jsem v nich toho starého poetického Tima Burtona, kterého mám tolik ráda. Rozhodně mě tenhle film nezklamal. Naopak! Je skvělý!

plakát

96 hodin (2008) 

Správnej taťka!

plakát

Hon (2012) 

Film o skutečném stavu naší společnosti...Lidi se neptají, nevidí, neslyší. Prostě a jednoduše soudí. Tohle by se mohlo stát komukoli, to je na tom to děsivý...jinak pro srovnání doporučuji českou Nevinnost (Ani bych neřekla, že je to horší film. Vážně se povedl)

plakát

Moulin Rouge (2001) 

Nejlepší, nejúžasnější, nejromantičtější, nejkrutější a zároveň nejkýčovitější věc, jakou jsem kdy viděla. Tenhle film nejde nemít rád, je to fakt mistrovský kousek.

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Jmenuju se Kámen!! B.L.O.N.D !!!