Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (189)

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Jestli jsem mohl u prvního dílu ještě něco odpustit a dát ty dvě hvězdy, tak tady už to fakt nejde. Odpad nedávám jedině proto, že pár dobrých scén se ještě najde. Ale když si uvědomím, kolik času mi první a druhá část vzaly, no, doporučuji se jít raději ven projít. Budete mít z toho rozhodně větší zážitek. Snyder potvrdil, že točit umí jedině tehdy, když mu někdo napíše solidní scénář. Jakmile to totiž dostane do pracek on, je to jak dětské leporelo se zápletkou ala Helmut, opravář komínů. A i tam budete čekat, jestli ho opraví a možná se budete bavit i více.

plakát

Neporazitelný (2021) (seriál) 

Mám jednu zásadní výtku. Dva roky čekání na novou sérii.  Jinak naprosto brutální svět hrdinů, kde smrt tisíců lidí je jenom taková statistika v rámci souboje otce a syna aneb Jak by to vypadalo, kdyby Superman nebyl skaut, ale dobyvatel.

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Není to dokonalé. Ano, má to pár hluchých míst. Ale je to nejlepší hraná adaptace hry. A ano, vychází to spíše z Fallout III a novější než z původních, klasických dílů. Přesto je velice milé překvapení, které rozhodně za to stojí.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Jo, po letech jsem se konečně dokopal dokoukat 4. sérii. Byť je uspěchaná, místy mě už i trochu nudila, tak kolem a kolem není moc kvalitních upírských seriálů. A některé vztahy jsou prostě lahůdka viz Němec a Žid. A nedoporučuji si oblíbit jakoukoliv postavu. Malý spoiler. Umírá to častěji než ve WD a GoT dohromady. A ano, nejoblíbenější postava je Thomas Eichhorst. Pokaždé, když se objevil, ten byl dokonalost sama. Vystupováním, chováním. Není to typická upíří vyvražďovačka, spíše takové komornější a krvavější drama, které ukazuje, že byrokracie, peníze a moc jsou to, co vždy bude rozhodovat.

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Je to blbé? Je. Poznáte v tom své kolegy, šéfy atd.? Ano. Smál jsem se blbým vtipům? Smál. Neočekávejte od toho něco brutálního, nedosahuje to kvalit například Vlastníků. Ale jako oddychovka na Netflixu a ještě k tomu z Česka? Proč ne.

plakát

Percy Jackson a Olympané (2023) (seriál) 

Typické Disney. Co jde, tak hurá Černoch. Ironií je, že Zeus podal nejlepší herecký výkon. K tomu si připočíst, že hlavní trio je tak sympatické, že jste si přáli nějakou hodně, ale hodně velkou hydru, co by je zabila. Nějakým hodně, ale hodně bolestivým způsobem. Celý nápad je skvělý, ale zpracování knižní předlohy je prostě mizerné. Kdyby se alespoň u úvodní dětské trojice drželi toho, jak jsou popsáni v knihách. Jediný, kdo tam sedí je Perry, ale ten mě zase sral jiným způsobem. Takové "Fortnine" děcko, co má omylem za otce jednoho ze "svaté" trojice nejmocnějších řeckých bohů. Možná kdyby mi bylo 12, tak bych se dokázal s hlavními hrdiny nějak ztotožnit.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Je to přesně ten typ filmu, co musíte vidět v kině. S kvalitním zvukem. A že to jsou orgie. Nejenom vizuální:) Jedno z těch děl, co si budeme pamatovat. Snad režisér dostane šanci natočit třetí díl.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

A já si to užil. Ano, pořád je první díl lepší. Ano, je to mrtvý vesmír. Ano, humoru by mohlo být méně. Ale kolem a kolem rozhodně příjemné odpoledne a příjemná opddychovka. Nečekejte více, nedostanete více.

plakát

Madam Web (2024) 

Když chcete natočit porno, ale nejde to. Máte už kostýmy, scénář a v poslední chvíli Vám to zatrhnout. Takže místo MILF Web tu máme Madam Web. S komiksovou předlohou to má společné akorát název. Jo a počítejte s tím, že pokud tam chcete vidět "běhat" nějaký větší počet Spiderčehokoliv, tak prakticky to ve filmu není:) Sony prostě předložilo další skvělý komiksový film, který nikdo neocení. Vlastně pár masochistů se tu našlo, ale to je vždycky statistická odchylka. První hvězda za Pepsi, druhá hvězda za odvahu to vůbec pustit do kin. Ne kecám, i jedna je více než dost.

plakát

Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023) 

Tak solidní nářez. Už jenom animace je něco, co prostě nikde jinde člověk neuvidí. A ten zbytek? No, stovky Spider-menů naráz? T-Rex jako Spider-man? Perte to do mě. Nejlepší animák 2023 a rozhodně důvod se těšit na finále!