Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (187)

franzkfk 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se to nijak výrazně neliší od ostatních komiksovek pro náctileté - Disney. Narozdíl od ostatních je to jen televizní pilot s průměrnou produkcí a nižším rozpočtem. Řekl bych, že ta výrazná negace vůči Madam Web je takový budíček pro všechny, kteří tyhle lunaparky slepě podporovali a teď se jich zajedli. Co se ale musí Madam Web nechat, je repetetivní asociace s porno filmy každou druhou scénu. Je to až geniální. P.S.: Bez nadsázky - výbornej soundtrack. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ono to není zas tak příšerné, jak hodnocení napovídá, viděl jsem horší filmy, i horší marveloviny.... Respektive by to nebylo tak strašný, kdyby to- režíroval nekdo, kdo režírovat umí, nebyla tam Dakota Johnson, která je vážně příšerná, nebyly tam tak divné triky, nebyl padouchem fakticky Spider-man (příšerný Tahar Rahim)... On totiž nápad celkem dobrý, ty tři holky, pokud dostanou normální role taky ujdou, ale zpracování katastrofa a konec doslova ohyzdný.. Ale za samotný příběh a děj, a za to, jak Cassie Web zjišťuje svoje schopnosti, to úplně nepotopím...40% ()

Reklama

kumite 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu tady ty recenze. Proč tady ta jakože kulturní elita ten film tak strašně hejtí ? Některé recenze navíc vypadají, že to dotyční snad ani neviděli. To se tady nějaká grupa domluvila, že ten film jako sundají nebo co ?  Ano, film nepatří mezi klenoty světové kinematografie, ale proč ta hodnocení na úrovni odpadu ? Ten film si jako zábavná popcornová oddychovka, která navíc docela svižně odsejpá, rozhodně zaslouží hodnocení vyšší, než co tady někteří předvádí. Ten film si to prostě nezaslouží. Ano, našli by se nějaké nedotažené věci, u těch přemýšlivějších i nějaké díry v logice a ano, na můj vkus to mohlo být i trochu akčnější, ale hodnocení 0 nebo 20% ? Záměrně ten film nadhodnocuji, abych tím vyrušil aspoň jeden ten odpad. A klidně se s těmi odpady třeba poserte. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

To byla ale podivná reklama na Pepsi... Sony pokračuje ve vytváření céčkových komiksových blbostí, které jako by ignorovaly všechno, co se blockbusteroví filmaři naučili za posledních 20 let, a místo toho hrdě následovaly snímky, jako byla třeba Catwoman z roku 2004. Některé tvůrčí volby už třeba v rámci kamery, zvuku a střihu jsou zde úplně nepochopitelné (o strašném CGI nemluvě), ale ten scénář a způsob vyprávění, to je teprv lahůdka. Snad všechny flashbacky se ve filmu z nějakého důvodu opakují beze změny rovnou dvakrát a všechno, co je jednoznačně vysvětleno vizuálně, musí pak nějaká z postav pro jistotu ještě nahlas deklamovat. Vždycky. Sony má zkrátka své diváky za úplné debily. A ani tak to nedává o nic lepší smysl. Morbius byl aspoň větší sranda. ()

Domis2809 

všechny recenze uživatele

Sítě Madame Web spojují všechny a všechno akorát tak do jednoho velkého kusu srance. Vždyť u vytváření tohoto filmu se museli nudit i samotní tvůrci. Celá dějová linka má tak strašně banální a hloupý průchod dějem, že snad Dakotina pavučinka pochytala i všechen rozum lidí, kteří se jakkoliv na filmu podíleli. Navíc zde máme úplně krásný příklad geniality scénáristů, kteří neví kudy kam, a zachrání to mašinou, která se připojí úplně ke každému zařízení, najde úplně každého a nikdo jiný na světě ji nemá. A to tady byla "Ghenialita" posunuta o mnoho výš. Nemá cenu kritizovat věci, které už jsou kritizovány v každé druhé recenzi. Musím ale říct, že je pro mě mnohem jednodušší věřit ve světový mír, věřit na ježíška, věřit i tomu, že tátové se vrací z nákupu mlíka, ale věřit že Sony vytvoří hranou komiksovou pecku, tak to už je daleko za hranou fantazie. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (17)

  • Dakota Johnson (Cassandra Webb) ve filmu sama prováděla většinu kaskadérských kousků, včetně řízení taxíku a sanitky. Vyjádřila se, že chtěla předvést kaskadérský kousek, při kterém vozidlo vjede do bistra, ale kaskadérský tým jí to nedovolil. (Johnny.ARN)
  • Dakota Johnson uviedla, že nikdy nevidela žiadny film od Marvelu, "maximálne štvrtinu jedného z nich". (Arsenal83)
  • Natáčanie sa začalo 11. júla 2022, skončilo 15. októbra 2022 a prebiehalo v celom Massachusetts vrátane Bostonu, South Shore a tiež v New Yorku a Mexiku. (Arsenal83)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama