Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (2)

Trailer 5

Recenze (186)

GavlaDan 

všechny recenze uživatele

Proč?! Proč to Snyder dělá?! Proč je to tak špatný?! To, že je Snyder mizerný scénárista, není žádné velké tajemství. Ale režisér byl podle mě vážně dobrý. Někomu sice nesedl jeho vizuální styl, ale byl to schopný režisér. Jenomže tady selhává i v tom. Emoce vůbec nefungují. Něco jako příběh tady prakticky neexistuje. Postavy jsou méně než jednodimenzionální. Což je sakra problém, když by to mělo stát na těch postavách. Ale dobře, třeba to bude mít pěknou akci. Aha, tak asi taky ne. Mně osobně se Snyderovy barvičky hodně líbí. A i když si myslím, že v Rebel Moonu je několik fakt pěkných záběrů, tak většinou to je na Snyderovy poměry vážně slabý. A to říká člověk, který ten jeho vizuál, v jeho předchozích projektech, naprosto miloval. K tomu všemu si ještě připočtěte, že celý ten film působí, jako by byl točený u někoho v obýváku, takže je to extrémně 2D. Osobně si nemyslím, že je to ten nejhorší film všech dob. Ale víc jak 4/10 tomu dát prostě nemůžu. A to jsem Snydera vždycky hájil. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ne tak ubíjející jako první díl, větší množství lepší akce, víceméně více toho, co Snyderovi jde takřka za každých okolností. Postavy furt prázdný a děj neoriginální, ale s tím člověk dopředu tak nějak počítá. 5/10 je tady max, na co šlo dosáhnout, což je v kontextu předchozí tvorby režiséra smutný, ale holt this is where we are. ()

Reklama

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Vesmírná flotila, která nutně potřebuje zásoby potravin a vybere si umrněnou vesničku v galaktické prdeli. Antigravitační vozík, na který nakládají obilí. Orchestrální hudba doplněná o nekonečně dlouhé záběry primitivní sklizně obilí, obilí, snopy obilí, trsy obilí, zasraný obilí a jeho následné zpracování, jako náhled do světa Amišů i s pořádnou vesnickou gang bang oslavou ve stodole nakonec. “Mě už nic nemůže překvapit” říkal sem si. A sakra pěvecký sólo od ebenovýho nosního oblouka. "To už je na mě prostě moc" Přemýšlel jsem, že to prostě vypnu. Ale film mě nehodlal ušetřit a zasadil mi další ránu - ukázal mi přípravy na obranu středověké vesnice proti flotile schopné cestovat galaxiemi a ničit města a celé planety z orbity. No jak se proti takové flotile připravit? Vykopat zákopy, obložit domy pytlema s obilím, vytahat z truhly muškety, puškety, pulzátory, vibrátory, srpy, cepy a jednu starou únikovou výsadkovou kocábku….a poslechnout si nekonečný nudný nezajímavý proslov od "sedmi statečných". A tady už končím - nemám na to, takovou sračku dokoukat. Tohle pokračování je mnohem horší, než první díl a opakuji - jakoby to splácala umělá inteligence…P.S. Ještě bych chtěl dodat několik nadávek a trefných přirovnání o tom, jak je film špatný, ale nic mě nenapadá! ()

Steven47 odpad!

všechny recenze uživatele

Tragédie, zmar, bída. Snyderovi se povedlo zdánlivě nemožné a po mizerné První části doručil dílo, které je snad ještě horší. Tehdy jsem si neudělení odpadu obhájil tím, že ty dvě hodiny aspoň relativně utekly, ale jinak prakticky nebylo co chválit. Pokračování nezlepšuje byť jediný aspekt a ještě se neuvěřitelně táhne. Nepřekvapivě jsou dvě hodiny na žalostně vybudovanou závěrečnou bitvu příliš, takže půlku stopáže tvoří prázdné dialogy a monology pronášené plochými postavami – umělá inteligence, která píše scénář, jako by se od minule ještě zhoršila. A na jakékoliv budování světa radši zapomeňte. Akce, když konečně přijde na řadu, je potom stejně mdlá jako posledně, takže se z toho velmi rychle stane vyloženě úmorná podívaná, kterou umocňují všudypřítomné zpomalovačky. Chování postav a některá jejich rozhodnutí navíc mnohdy ani nedávají smysl. A když už si tím vším divák projde, dostane asi nejubožejší závěrečný souboj, jaký jsem kdy viděl. Další díly už prosím ne. 0/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak já si to teda ujasním v jedničce měly problém sklidit obilí za 5 dní říkaly, že to nedokážou tady ho sklidí za jeden den v menším počtu lidí než  tehdy ten samý den si ještě zatančí,  povykládají si své příběhy jak se tam dostaly (vše zhruba ve stylu oni mě zabili rodiče)   a dostanou posrané ručníky  ,  druhý den se dokážou vycvičit a připravit a třetí den doletí ta loď. Prvních zhruba 20 minut máme ukázky jak se sklízí obilí jak se cepuje a  jak si černoušek nabírá vodu  a ,aby jsme si to pěkně  užili tak nám to Snyder  zpomalí v zpomalovačkách   pak dostaneme backstory jak se Jizvonoška stala rebelkou , která je zhruba taková , že zabila s Balisariem královskou rodinu on ji obvinil z vraždy následnice trůnu ačkoliv ji k tomu přinutil a všichni to viděli a šel po ní a ona se prostřílela ven přistála v té vesnici a začala tam žít . Tohle je jeden z největších failů filmu střílí zde vojáky a oni na ni čumí. Následně až dojde k tomu boji kde ze 4 lodí dokáže jeden člověk raketometem zničit jednu a druhý ji zničí granátem Jizvonoška s tím jedním maníkem nasednou do té lodi s , kterou tehdy přistála  světe div se pořád funguje   a přistanou na mateřské lodi. Mateřská loď a i ty malé mají  termoskener podle kterého zjistí  kde jsou lidi a co je pod zemí přesto tu loď Jizvonošky nedokážou najít a navíc jsou tam tak blbí , že si nedokážou spočítat , že na Zemi leží dvě zničení lodě ze 4 a k mateřské lodi se vrací 3 mají i přístroj měřící lidský tep a tak a nepoznají, že dotyční jsou živí tuhle loď i s vojáky dokáže ona sama zničit . Ta Asiatka se světelnýma mečma  tam má nějaké vazby na malého kluka co ho viděla poprvé v životě a za celý film s ním má jen 2 společné scény v jedné jí strká do huby obilí a v druhé jí dává ten posraný ručník černoušek nemá vazby na nikoho jelikož tam nikoho nezná a káže tam o tom, že chce za tu vesnici položit život další tam pro změnu bojuje proti palným zbraním se sekyrkou a světe div se přežije . Ten robot má za celý film jednu bojovou scénu kdy zničí tank jinak tam jen čumí a stojí . Na konci se tam kdesi z úplné prdele objeví ty stíhačky odboje a vše vyřeší proč nepřiletěly dříve? Jinak pokud čekáte nějaký epický boj se záporákem jak v jedničce tak Vás zklamu probodne ho zezadu ten maník jak nějakého sráče a pak ho společně dorazí . Na konci zjistíme že ta následnice trůnu žije a o tom bude asi další díl. P.s Proč jim vůbec ty ručníky dávaly , když je na konci spálily? Pochopil bych kdyby spálily těch co zemřely, ale proč všech to nedává smysl ani.   P.s. 2 proč vůbec sháněla ten tým, když sama Jizvonoška s tím chlápkem dokáže vše vyřešit? 40 procent ()

Zajímavosti (2)

  • O tvorbu vizuálních efektů se postaraly společnosti jako Weta FX, Mammal Studios, Rodeo FX nebo Scanline VFX. (fiLLthe3DD)
  • Natáčelo se od 19. dubna 2022 do prosince téhož roku v americkém státě Kalifornie (Inyo County, Santa Clarita). Filmování probíhalo současně s výrobou první části a společný rozpočet činil 166 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama